Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Προτεραιότητα το «οκτάρι»

Την απόκτηση ενός μέσου με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους υπάρχοντες στον ΠΑΟΚ ζήτησε ο Άγγελος Αναστασιάδης στη σύσκεψη κορυφής που έγινε την Κυριακή το βράδυ.

Προτεραιότητα το «οκτάρι»
Ειλημμένη είναι η απόφαση για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ του ΠΑΟΚ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, όπως φάνηκε και από τη σύσκεψη κορυφής που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το βράδυ μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ωστόσο, ο Άγγελος Αναστασιάδης – σύμφωνα με όσα αναφέρει σήμερα η SportDay – φαίνεται πως έκανε την εισήγησή του για την απόκτηση ενός παίκτη, στην περίπτωση που δεν αποκτηθεί ο κεντρικός αμυντικός.

Αυτή δεν είναι άλλη από την έλευση ενός έμπειρου και γεμάτου όρεξη να προσφέρει «οκταριού», ο οποίος θα κάνει διαφορετική δουλειά από τους υπάρχοντες Τζιόλη, Κάτσε και Τζανδάρη, προσφέροντας σε όλες τις γραμμές λύσεις.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι ήδη έχουν ξεχωρίσει αρκετά ονόματα από τις σχετικές λίστα και σύντομα θα καταλήξουν στον εκλεκτό, παίρνοντας πρώτα το «Ο.Κ.» του Ιβάν Σαββίδη.

Από εκεί και πέρα, θα γίνει προσπάθεια για την απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού, που μαζί με τον Μακ, θα δώσουν περισσότερες λύσεις για την επίθεση.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: