Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Επίδειξη δύναμης ο Παναθηναϊκός!!

Ο φετινός Παναθηναϊκός στοχεύει… μακριά! Και σπάζοντας παράδοση πέντε χρόνων και επικρατώντας της Λαμίας δια περιπάτου με 3-0 σετ, έστειλε εκ νέου το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Επίδειξη δύναμης ο Παναθηναϊκός
Επίδειξη δύναμης έκανε στη Λαμία ο Παναθηναϊκός νικώντας τον τοπικό Γ.Σ. με 3-0 σετ και σπάζοντας παράλληλα αρνητική παράδοση 5 ετών στο «Χαλκιοπούλειο»!

Οι πράσινοι έφτασαν έτσι στο τρίτο τους διπλό στην φετινή Α1 βόλεϊ των ανδρών και παράλληλα στις πέντε νίκες στις πρώτες έξι αγωνιστικές, κάτι που τους έφερε ισόβαθμους με ΠΑΟΚ και Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Απ’ την άλλη, οι ηττημένοι που παραδόθηκαν άνευ όρων, γνώρισαν την έκτη ήττα σε ισάριθμους αγώνες και βρίσκονται στον πάτο της βαθμολογίας, με το… φάσμα του υποβιβασμού να μην φαντάζει και πολύ μακριά.

Τα σετ: 0-3 (18-25, 17-25, 20-25)

Ο προπονητής της Λαμίας Γιάννης Μέλκας είπε: «Ήταν μια ευκαιρία για μας, γιατί μάθαμε ότι δεν θα παίξει ο Κουκ. Πιστέψαμε ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο αλλά προδοθήκαμε από τα λάθη. Δεν σκεφτόμασταν τι έπρεπε να κάνουμε. Πήραμε ό,τι αξίζαμε σήμερα. Οι νίκες είναι το καλύτερο φάρμακο, αλλά μια δικαιολογία είναι ότι δεν έχουμε παίξει με μια σταθερή 7αδα. Όμως πρέπει να βρούμε άμεσα τις λύσεις για να αποφύγουμε τα χειρότερα».

Ο κεντρικός της Λαμίας Κώστας Γκιρτζίκης είπε: «Φάνηκε ότι δεν θέλαμε να νικήσουμε. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε ομαδικά και μας νίκησε δίκαια. Θα μπορούσαμε παίξουμε καλύτερα στη συνέχεια. Η πίεση μεγαλώνει, αλλά θα προσπαθήσουμε μέσα από τις προπονήσεις να κάνουμε μια νέα αρχή. Κανένας κεντρικός δεν έχει κερδίσει μόνος του ένα παιχνίδι. Έχουμε πρόβλημα στην επίθεση και πρέπει να δουλέψουμε σε αυτό».

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος είπε: «Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στο Δημήτρη και στα μικρά παιδιά που δουλεύουν πολύ καλά όλη την εβδομάδα. Στις σωστές ομάδες δεν αλλάζει η συνοχή. Αυτό προσπάθούμε και το καταφέραμε σήμερα. Το πρόγραμμα ήταν ένα δικοπο μαχαίρι, αλλά το εκμεταλλευτήκαμε και έγινε ευνοικό. Τα μεγάλα παιχνίδια ακολουθούν και τα περιμένουμε πως και πως για να δούμε σε ποιο επίπεδο είμαστε. Είναι μεγάλη χαρά που γυρίζω στην πόλη που έζησα επτά χρόνια και βλέπω τέτοιες εκδηλώσεις στο πρόσωπό μου. Είναι σπουδαίες στιγμές που ζήσαμε και οι ευρωπαϊκές επιτυχίες που δεν προβλήθηκαν».

Ο πασαδόρος του Παναθηναϊκού Κώστας Στιβαχτής είπε: «Ήμασταν πολύ καλοί στην υποδοχή και μοιράσαμε το παιχνίδι πολύ καλά. Πρέπει να σταθεροποιήσουμε την απόδοσή μας, για να παίρνουν και οι επιθετικοί τις μπάλες που θέλουν. Το σημαντικό είναι ότι μπήκε ένα νέο παιδί (σ.σ.Ψάρρης) και ενσωματώθηκε στο σύνολο. Υπάρχουν πολύ καλοί παίκτες στην ομάδα και δεν παίζουμε ακόμα στο 100%. Δεν το περίμενε κανένας να είμαστε δεύτεροι, αλλά κοιτάμε τα παιχνίδια μεμονομένα, χωρίς να σκεφτόμαστε την βαθμολογία».

Ο ακραίος του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ψάρρης που ήταν το πρόσωπο του αγώνα είπε: «Πάντα είμαι έτοιμος και αυτό ειναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς. Είχαμε την απώλεια του Μπράιαν, αλλά καταφέραμε να πιάσουμε καλή απόδοση. Μας βοήθησε πολύ και ο κόσμος. Η ομάδα το πάει όσο το δυνατόν πιο ψηλά. Έχουμε καλό ρόστερ και προπονητικό επιτελείο. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: