Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Από την κορυφή στο Φάληρο!!

Στην κορυφή του πρωταθλήματος επιθυμεί να παραμείνει ο ΠΑΟΚ λίγες μέρες πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, παίρνοντας τη νίκη εντός έδρας επί του Πανθρακικού.

Από την κορυφή στο Φάληρο
Στη Σούπερ Λίγκα στρέφει την προσοχή του πλέον ο ΠΑΟΚ μετά τη νίκη επί της Ντιναμό Μινσκ στη Λευκορωσία, όπου κατάφερε να κάνει ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση στους «32» του Europa League.

Ωστόσο, στόχος των Θεσσαλονικέων είναι να παραμείνουν στην κορυφή του πρωταθλήματος και αυτό θα γίνει μόνο αν επικρατήσουν του Πανθρακικού σήμερα στην Τούμπα (17:15, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Στον «Δικέφαλο του Βορρά» θέλουν τους τρεις βαθμούς με τους οποίους θα διατηρήσουν τη διαφορά των δύο βαθμών από τους Πειραιώτες, ώστε να πάνε με ανεβασμένη την ψυχολογία στο ντέρμπι της προσεχούς Τετάρτης με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Από την πλευρά του, ο Άγγελος Αναστασιάδης κλήθηκε μετά το παιχνίδι για την Ευρώπη να διαχειριστεί αρκετά προβλήματα, καθώς πολλοί παίκτες είναι αμφίβολοι και σήμερα το πρωί θα κριθεί η ετοιμότητα του Αθανασιάδη και του Τζιόλη.

Όλα δείχνουν ότι η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ θα αποτελείται από τους Γλύκο, Σκόνδρα, Βίτορ, Τζαβέλλα, Ρατς, Σαλπιγγίδης, Κάτσε, Τζανδάρης, Γκολάσα, Παπαδόπουλος και Περέιρα. Σίγουρα εκτός είναι ο Κατσικάς, ο Μαντούρο και ο Μακ.

Προϊστορία

Τέσσερις φορές ο ΠΑΟΚ έχει υποδεχθεί τον Πανθρακικό για το πρωτάθλημα και τις τέσσερις αυτές φορές έχει πάρει τη νίκη, έχοντας πετύχει συνολικά 9 γκολ και να μην έχει παραβιαστεί η εστία του.

Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα

23/03/14 ΠΑΟΚ-Πανθρακικός 3-0
26/08/12 ΠΑΟΚ-Πανθρακικός 1-0
06/03/10 ΠΑΟΚ-Πανθρακικός 3-0
18/01/09 ΠΑΟΚ-Πανθρακικός 2-0 *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: