Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Σαββίδης: «Οφείλουμε να μείνουμε στην κορυφή»

Το σύνθημα για την επικείμενη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Πανθρακικό έδωσε ο Κυριάκος Σαββίδης, χαρακτηρίζοντας μονόδρομο τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι για τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Σαββίδης: «Οφείλουμε να μείνουμε στην κορυφή»
Ξεκάθαρος όσον αφορά τις βλέψεις του ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε ο Κυριάκος Σαββίδης, μιλώντας λίγες ώρες πριν από το παιχνίδι της ομάδας του με τον Πανθρακικό στην Τούμπα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο νεαρός χαφ στο Novasports

Για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Ντιναμό Μινσκ:

«Οι συνθήκες δεν ήταν εκείνες που έχουμε συνηθίσει, ο καιρός ήταν τελείως διαφορετικός. Παρόλα αυτά, εμείς κάναμε αυτό έπρεπε να κάνουμε. Πήγαμε για να κερδίσουμε και τα καταφέραμε».

Για το αν το παιχνίδι με την Γκινγκάμπ είναι πιο δύσκολο:

«Το παιχνίδι με την Γκινγκάμπ είναι “τελικός”. Η νίκη είναι μονόδρομος. Εδώ θα κριθούν όλα και αν είμαστε αυτοί που πρέπει, θα τα καταφέρουμε».

Για τους πολλούς αγώνες σε σύντομο χρονικό διάστημα:

«Όταν είναι σε μία ομάδα, όπως ο ΠΑΟΚ, είναι λογικό να υπάρχουν αγώνες μεσοβδόμαδα. Η ομάδα παίζει τρεις φορές την εβδομάδα πολλές φορές. Ο κάθε ποδοσφαιριστής οφείλει να γνωρίζει σε ποια ομάδα αγωνίζεται και πρέπει να είναι σοβαρός πάντα για να δίνει τον καλύτερό του εαυτό. Πρέπει να προπονείσαι με το σωστό τρόπο, ξεκούραση και όλα έρχονται».

Για την σημερινή αναμέτρηση με τον Πανθρακικό:

«Αυτή τη φορά πρόκειται για έναν αγώνα πρωταθλήματος. Είμαστε πρώτοι και οφείλουμε να μείνουμε στην κορυφή. Όπως είπα και πριν, πρέπει να είμαστε σοβαροί, να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Ο Πανθρακικός δεν είναι σε καλή θέση του βαθμολογικού πίνακα. Τους σεβόμαστε όπως κάθε αντίπαλό μας, αλλά από εκεί και πέρα κοιτάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είμαστε μία ομάδα που θέλει να κρατάει την μπάλα, κάτι που πετυχαίνουμε σε κάθε αγώνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: