Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Καββαδάς: «Κανένα δικαίωμα για στραβοπάτημα»

Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για απρόσμενες ήττες όπως είπε ο Βασίλης Καββαδάς λίγες ώρες πριν την «μονομαχία» του Ολυμπιακού με τον ΚΑΟΔ. «Να διορθώσουμε όσα κάναμε λάθος με την Λαμποράλ», πρόσθεσε.

Καββαδάς: «Κανένα δικαίωμα για στραβοπάτημα»
Νίκη και μόνο νίκη το σύνθημα που δίνει ο Βασίλης Καββαδάς ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΚΑΟΔ, με τον Έλληνα σέντερ να δίνει ιδιαίτερη προσοχή σε έναν αντίπαλο που πέρσι είχε... πληγώσει τους ερυθρολεύκους.

Αναλυτικά όσα είπε ο Καββαδάς στο σάιτ του ΕΣΑΚΕ:

Για την σημασία του αγώνα: «Πολύ μεγάλη. Μετά την ήττα από την Κηφισιά δεν έχουμε κανένα δικαίωμα για στραβοπάτημα και ποσό μάλλον απέναντι σε μια ομάδα που πέρσι μας πόνεσε πολύ».

Για το «κλειδί» της αναμέτρησης: «Η σοβαρότητα και η συγκέντρωση από το πρώτο λεπτό. Σ' αυτά τα παιχνίδια αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Για τα δυνατά σημεία του αντιπάλου: «Είναι αρκετά γρήγορη ομάδα και παίζει πολύ με τις διεισδύσεις. Δεν πρέπει να τους αφήσουμε να κάνουν το παιχνίδι τους και να βρουν ρυθμό μέσα από το παιχνίδι τους».

Για το που θα στηριχθεί ο Ολυμπιακός: «Προερχόμαστε από μια κακή ήττα και ένα μακρινό ταξίδι. Πρέπει λοιπόν να μείνουμε μαζί και να διορθώσουμε όσα κάναμε λάθος στη Βιτόρια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: