Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Κουστένης: «Έρχεται πεντάρι»

Την προσθήκη σέντερ μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας προανήγγειλε ο Τζίμης Κουστένης, μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, με τον προπονητή του Πανελευσινιακού να μην έχει παράπονο απ’ τους παίκτες του.

Κουστένης: «Έρχεται πεντάρι»
Μεταγραφική ενίσχυση στη θέση «5» προανήγγειλε ο προπονητής του Πανελευσινιακού, Τζίμης Κουστένης, μετά την ήττα απ’ τον ΠΑΟΚ.

«Ξέραμε πως αν θέλαμε να διεκδικήσουμε το ματς, θα έπρεπε να ήμασταν συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες, είχαμε μείον δύο παίκτες και ήμασταν συγκεντρωμένοι για 35 λεπτά. Χάσαμε τα ριμπάουντ, θα έχουμε ένα «πεντάρι» το επόμενο διάστημα και πλέον έχουμε μπροστά μας το ματς με τον ΚΑΟΔ. Ο Μάρεϊ ήταν αδύνατο να μείνει στην ομάδα υπολογίζοντας πως ο αντικαταστάτης του θα ήταν εδώ τις επόμενες μέρες. Δευτέρα ή Τρίτη θα είναι εδώ , είναι διαδικαστικό το θέμα αυτό», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

Από την πλευρά του ο Eυθύμης Τσακαλέρης τόνισε: «Περαστικά στον Κώστα (σ.σ. Χαραλαμπίδη) και μπράβο στον ΠΑΟΚ που κέρδισε δίκαια. Ξεκινήσαμε δυνατά, θα μπορούμε να έχουμε μεγαλύτερη διαφορά στο πρώτο ημίχρονο. Ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο επέβαλλε τον ρυθμό του και εμείς τώρα κοιτάμε το πώς θα σωθούμε στη κατηγορία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: