Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Νέο «παστέλι» ο Κατσουράνης και αποθέωση!! (vid/pics)

Αποδέκτης αγάπης στην Ινδία ο Κώστας Κατσουράνης! Ο Έλληνας άσος σκόραρε για τέταρτη φορά με την Πούνε και... ανάγκασε τους πάντες σε μηνύματα λατρείας στο Twitter του!

Νέο «παστέλι» ο Κατσουράνης και αποθέωση! (vid/pics)
Πρωταγωνιστής για ακόμα μια φορά ήταν για την Πούνε ο Κώστας Κατσουράνης! Ο Έλληνας άσος βάζει το ένα γκολ μετά το άλλο και σήμερα ήταν η ώρα να φτάσει τα τέσσερα (στο 1-1 με την Ατλέτικο ντε Κολκάτα)!

Ο «Κατσούρ» βρέθηκε την κατάλληλη στιγμή, στο κατάλληλο σημείο και με «ξερό» εν κινήσει σουτ, χρίστηκε ξανά σκόρερ!



Το γκολ του Κατσουράνη στην Ινδία με την... από kokoretsi

Πώς λοιπόν να μην έχει ήδη κερδίσει την αγάπη του κόσμου στην Ινδία (κι όχι μόνο); Λίγο μετά το τέρμα του, το Twitter του γέμισε από μηνύματα λατρείας, αφού ο «δικός μας» έχει εξελιχθεί -λόγω της απόδοσής του- σε έναν απ’ τους πιο αγαπημένους παίκτες στο πρωτάθλημα της χώρας.

«Είσαι ο καλύτερος, πάντα δίνεις το 100% σου, είσαι θρύλος, ο καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος. Σε αγαπάμε, είμαστε μαζί σου» λένε κάποια εξ’ αυτών!

inner

inner

inner

inner

Υπενθυμίζεται πως ο Κατσουράνης ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του στο ινδικό πρωτάθλημα, περίπου στα τέλη Δεκεμβρίου κι αφότου επιστρέψει στην Ελλάδα θα είναι ελεύθερος για να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: