Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Ούτε Μπατίστα, ούτε… Ράιτ!

Πέραν του… γνωστού, Εστέμπαν Μπατίστα που αντιμετωπίζει μικροπρόβλημα τραυματισμού, ούτε ο Τζούλιαν Ράιτ προπονήθηκε το Σάββατο, δίχως όμως να εμπνέει ανησυχία η κατάστασή του.

Ούτε Μπατίστα, ούτε… Ράιτ
Η πρόκριση επί της Μπάγερν Μονάχου ήρθε, με νέα πειστική και καλή εμφάνιση, αλλά ο Παναθηναϊκός υποχρεούται να αλλάξει εκ νέου το... τσιπ.

Οι πράσινοι μετά τη χθεσινή νίκη τους επί των Βαυαρών, επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις, ξεκινώντας ουσιαστικά την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον Κόροιβο Αμαλιάδας, που θα διεξαχθεί την Δευτέρα.

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς είδε τον Εστέμπαν Μπατίστα να μην προπονείται ούτε σήμερα (έχασε και το ματς με τους Γερμανούς) λόγω του σφιξίματος στη γάμπα και λογικά θα προφυλαχθεί κόντρα στους νεοφώτιστους, ούτως ώστε να είναι πανέτοιμος για την αναμέτρηση που ακολουθεί την επόμενη Παρασκευή με την Φενέρμπαχτσε και που ενδεχομένως να κρίνει τη δεύτερη θέση στον όμιλο.

Απών απ' το σημερινό πρόγραμμα ήταν, όμως και ο Τζούλιαν Ράιτ. Ο Αμερικανός άσος του τριφυλλιού αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη γάμπα και δεν ήταν σε θέση να προπονηθεί. Εντούτοις, η μαγνητική που υποβλήθηκε ήταν καθαρή, κάτι που σημαίνει πως είναι θέμα... μερών να ξαναμπεί σε φουλ δράση. Πιθανώς να παίξει και με την ομάδα της Αμαλιάδας, αν κριθεί έτοιμος.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: