Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Νίκη για Γιαννόπουλο, ήττα για Χαριτόπουλο!!

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις της στο ισπανικό πρωτάθλημα μπάσκετ η Ομπραντόιρο του Χάρη Γιαννόπουλου, επικρατώντας της Καχασόλ 88-77 εντός έδρας, στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής.

Νίκη για Γιαννόπουλο, ήττα για Χαριτόπουλο
Η Ομπραντόιρο νίκησε 88-77 στην έδρα της την Καχασόλ, στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής της ACB και ανέβηκε στην όγδοη θέση της βαθμολογίας, που οδηγεί στα πλέι οφ. Αντίθετα, οι Ανδαλουσιάνοι παρέμειναν στην έκτη θέση και κινδυνεύουν άμεσα με υποβιβασμό.

Μεγάλος πρωταγωνιστής των νικητών ήταν ο Αλμπέρτο Κορμπάτσο με 15 πόντους και άξιο συμπαραστάτη του τον Μάχι Κλέμπερ με 14 πόντους. Ο Χάρης Γιαννόπουλος στα 15:53 που αγωνίστηκε σημείωσε 4 πόντους (2/3 δίποντα), μάζεψε 1 ριμπάουντ και μοίρασε δύο ασίστ. Από την Καχασόλ, ξεχώρισε ο Αλεξ Ουρτασούν με 18 πόντους.

Ήττα για τη Μανρέσα του Δημήτρη Χαριτόπουλου, που έχασε 79-84 στην έδρα της από την Μπανταλόνα και παρέμεινε στην τελευταία θέση, ενώ οι πρωταθλητές Ευρώπης του 1994 ανέβηκαν στην πέμπτη θέση και δείχνουν πως βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Ο Γκόραν Σούτον οδήγησε τους Καταλανούς στη νίκη με 16 πόντους. Από την Μανρέσα, οι 19 πόντοι που σημείωσε ο Νταβίν Ουάιτ δεν ήταν αρκετοί. Ο Δημήτρης Χαριτόπουλος πάτησε παρκέ για 18:20 και είχε 2 πόντους και 1 ριμπάουντ.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα:


Σάββατο 29/11

Ομπραντόιρο – Καχασόλ 88-77
Μανρέσα – Μπανταλόνα 79-84

Κυριακή 30/11

Μπιλμπάο – Εστουντιάντες
Λαμποράλ Κούτσα – Κανάριας
Μπαρτσελόνα – Μούρθια
Γκραν Κανάρια – Λάγκουν Αρο
Ρεάλ Μαδρίτης – Σαραγόσα
Μάλαγα – Φουενλαμπράδα
Ανδόρρα – Βαλένθια
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: