Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Απειλητικά «λιοντάρια»

Εξακολουθούν να βρίσκονται κοντά στις προνομιούχες θέσεις της βαθμολογίας της Superliga η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, επικρατώντας στην πρωτεύουσα της Σετούμπαλ 3-0, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής.

Απειλητικά «λιοντάρια»
Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας επικράτησε άνετα 3-0 της Σετούμπαλ στο «Ζοσέ Αλβαλάδε», στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Superliga και πλησίασε στο -1 την πρώτη πεντάδα και την Μπελενένσες, περιμένοντας και τα υπόλοιπα αποτελέσματα, ώστε να δεν αν θα μείνει κοντά στις προνομιούχες θέσεις.

Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στο -3 από τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι άουτ, περιμένοντας «γκέλες» των ομάδων που βρίσκονται από κάτω τους, ώστε να μην έχουν πιο άσχημα μπλεξίματα στη συνέχεια.

Πάντως, τα «λιοντάρια» είχαν την καθολική υπεροχή και επικράτησαν δίκαια, χάρη στα τέρματα των Σλιμανί στο 62’ και 94’ και Μοντέρο στο 63’.


Η σύνθεση της Σπόρτινγκ: Ρουί Πατρίσιο, Σέντριτς, Πάουλο Ολιβέιρα, Μαουρίτσιο, Τζέφερσον, Ουίλιαμ Καρβάλιο, Αντριέν Σίλβα (61’ Ζοάο Μάριο), Κάρλος Μανέ (60’ Καρίγιο), Νάνι, Φρέντι Μοντέρο (75’ Καπέλ), Σλιμανί




Αναλυτικά, το πρόγραμμα:


Παρασκευή 28/11

Γκιμαράες-Μορεϊρένσε 2-1

Σάββατο 29/11

Μπελενένσες-Αρούκα 0-0

Πεναφιέλ-Μπράγκα 1-6

Σπόρτινγκ-Σετούμπαλ 3-0

Κυριακή 30/11

Ζιλ Βιθέντε-Νασιονάλ

Μαρίτιμο-Μποαβίστα

Ακαντέμικα-Μπενφίκα

Πόρτο-Ρίο Αβε

Δευτέρα 1/12

Πάσος Φερέιρα-Εστορίλ *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: