Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Αντσελότι: «Είμαι τυχερός που δουλεύω στη Ρεάλ»

Την απόδοση των παικτών του εξήρε μετά το ιστορικό ματς κόντρα στη Μάλαγα ο Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος δήλωσε τυχερός που έχει τη δυνατότητα να εργάζεται σε έναν σύλλογο όπως η Ρεάλ Μαδρίτης.
«Αυτό που συμβαίνει είναι σαν όνειρο, όμως είναι η πραγματικότητα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτό το σερί και ελπίζουμε να συνεχιστεί. Ο κόσμος θα μου δώσει όλη την αναγνώριση γι' αυτό το ρεκόρ, αλλά το 'κλειδί' είναι ότι είμαι πολύ τυχερός που έχω την ευκαιρία να κοουτσάρω αυτήν τη φανταστική ομάδα, αυτούς τους φανταστικούς παίκτες και να δουλεύω σε αυτόν το φανταστικό σύλλογο» δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός.
«Είμαι ελαφρώς έκπληκτος από την συμπεριφορά ορισμένων παικτών σε ότι αφορά την αμυντική τους προσήλωση. Για παράδειγμα ο Χάμες, ο Ίσκο και ο Μπέιλ. Η ομάδα είναι συμπαγής και δουλεύει πολύ σκληρά. Όπως έχω πει εκατοντάδες φορές, η άμυνα είναι απλά ζήτημα συμπεριφοράς. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά. Το παρελθόν είναι παρελθόν και πρέπει να κοιτάμε μπροστά. Είμαστε σε πολλές διοργανώσεις και θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλες» συμπλήρωσε ο έμπειρος κόουτς.
Καταλήγοντας έκανε και ξεχωριστή αναφορά στον Κριστιάνο Ρονάλντο: «Αυτό που έκανε ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι περίεργο, γιατί πάντα σκοράρει και σήμερα έκανε δύο ασίστ. Έπαιξε υπέροχα και είχε ρόλο-κλειδί στη σημερινή ιστορική νίκη».
*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: