Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Ματζουράκης: «Χάσαμε ένα ημίχρονο»

Ικανοποιημένος από την απόδοση της Καλλονής στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Πλατανιά έμεινε ο Γιάννης Ματζουράκης. «Τα παιδιά δούλεψαν για τη νίκη», σχολίασε ο πολύπειρος τεχνικός.

Ματζουράκης: «Χάσαμε ένα ημίχρονο»
Καλλονή και Πλατανιάς ήρθαν ισόπαλες (0-0) και πιθανόν το αποτέλεσμα να είναι δίκαιο, καθώς οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Σε αυτό στάθηκε και ο προπονητής των γηπεδούχων, Γιάννης Ματζουράκης στη συνέντευξη Τύπου και τόνισε ότι η οι παίκτες του πίεσαν πολύ στο δεύτερο μέρος.

«Ήταν ένα ωραίο και ανοιχτό παιχνίδι το σημερινό. Έξι τελικές εμείς και τρεις ο αντίπαλος στο πρώτο ημίχρονο. Όμως δεν φτάσαμε στο επίπεδο που θέλαμε. Χάσαμε ένα ημίχρονο ενώ στο δεύτερο πιέσαμε κατά πολύ. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε δύο πολύ καλές ευκαιρίες αλλά δεν ήρθε το γκολ. Τα παιδιά δούλεψαν για τη νίκη. Όλες οι ομάδες έχουν πρόβλημα στις κλειστές άμυνες. Δείτε και τις μεγάλες ομάδες. Όταν έχουμε ξανά στη διάθεσή μας 1-2 παίκτες που είναι τραυματίες, θα είμαστε καλύτεροι. Ίσως και να αλλάξουμε συνταγή», ανέφερε ο 65χρονος κόουτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: