Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Παρέμεινε σε ευρωπαϊκή «τροχιά»

Σταθερά στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας της Superliga βρίσκεται η Μπράγκα, σαρώνοντας εκτός έδρας την προτελευταία Πεναφιέλ, με 6-1, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής.

Παρέμεινε σε ευρωπαϊκή «τροχιά»
Η Μπράγκα σάρωσε 6-1 στην έδρα της Πεναφιέλ, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Superliga και βρέθηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, η οποία οδηγεί στο Europa League της επόμενης περιόδου, περιμένοντας και τα υπόλοιπα αποτελέσματα της αγωνιστικής για να δει αν θα βρίσκεται στην προνομιούχο πεντάδα. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι παρέμειναν στην προτελευταία θέση που οδηγεί στη δεύτερη κατηγορία και θα έχουν δύσκολο έργο στη συνέχεια.

Οι φιναλίστ του Europa league του 2011 ήταν σαφώς ανώτεροι και δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στους αντιπάλους τους, σκοράροντας με τους Ράφα στο 13’, Σάντος 44’, Πάρδο 55’, Πίντο 59’, Κάρλος 73’ και Σάμι 81’. Είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Σαμπιόλα με πέναλτι στο 28’.


Η σύνθεση της Μπράγκα: Μάθιους, Μπαϊάνο, Σάντος, Αντρέ Πίντο, Τιάγκο Γκόμες, Ντανίλο, Τίμπα, Πάρδο (78’ Σαλβαδόρ Αγκρα), Ράφα Σίλβα (78’ Σάμι), Αλαν (70’ Λουίζ Κάρλος), Εντερ


«Γκέλα» για την Μπελενένσες, που παραχώρησε 0-0 στην Αρούκα και έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ τώρα βρίσκεται οριακά στην πρώτη πεντάδα. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι στο +1 από τις θέσεις των πλέι άουτ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: