Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

One Umbides show!!

Ποιά διακοπή; Ο Ούμπιντες ήρθε με φόρα και με δύο υπέροχα γκολ χάρισε τη νίκη στον Ατρόμητο κόντρα στην Ξάνθη (2-0)! Οι Περιστεριώτες διατήρησαν «αλώβητη» την έδρα τους κι ανέβηκαν στην 4η θέση!

One Umbides show!
Ο Ατρόμητος δεν χρειάστηκε τα «μαγικά» του Ναπολεόνι (είχε δοκάρι).

Αυτή τη φορά οι Περιστεριώτες βρήκαν πρωταγωνιστή στο πρόσωπο του Ούμπιντες!

Χάρη σε δύο υπέροχα γκολ του Αργεντινού, με άπιαστο σουτ στο δεξί «Γ» στο 21’ και αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ στο 50’, πήραν τη νίκη (2-0) κόντρα στην SKODA Ξάνθη.

Έτσι, έφτασαν τους 17 βαθμούς (όσους έχει και η Βέροια) και ανέβηκαν στην 4η θέση.

Το ματς:

Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, αυτό που απασχολούσε τους δύο τεχνικούς ήταν πόσο έντονα θα άφηνε τα σημάδια της η διακοπή έπειτα από τρεις εβδομάδες απραξίας. Αυτός που φάνηκε να έχει επηρεαστεί λιγότερο ήταν ο Ατρόμητος, αν και δεν χρειάστηκε να βρει ρυθμό. Του αρκούσε η ποιότητα ορισμένων παικτών του για ν’ αποκτήσει το προβάδισμα.

Και μπορεί το δεξί δοκάρι να σταμάτησε την εξαιρετική ενέργεια του Ναπολεόνι, που ξεκίνησε από την μπαλιά ακριβείας του Κιβρακίδη, όμως δεν συνέβη το ίδιο λίγο αργότερα με τον Ούμπιντες. Ο Αργεντινός έπιασε «βολίδα» λίγα μέτρα έξω από την περιοχή, στέλνοντας την μπάλα στο δεξί «Γ»!

inner

Μετά το ημίωρο οι Ακρίτες ισορρόπησαν, κέρδισαν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, όμως διαδοχικά ο Καπετάνος δεν κατάφερε να αξιοποιήσει την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε και ο Κλέιτον είδε το επικίνδυνο σουτ που επιχείρησε να σταματά στον Γκορμπούνοφ.

Η «ιστορία» του πρώτου ημιχρόνου γράφτηκε από τα πόδια και την έμπνευση του Ούμπιντες. Το ίδιο έμελλε να συμβεί και στο δεύτερο μέρος. Ο Αργεντινός συνέχισε το “one man show” και με ασύλληπτη εκτέλεση φάουλ –εκεί που ήταν σχεδόν αδύνατο να επέμβει ο Ζαρόπουλος- καθάρισε το ματς για την ομάδα του.

Η μοίρα του αγώνα θα ‘χε πιθανότητες ν’ αλλάξει μόνο αν ο Κλέιτον έκανε τη σωστή επιλογή όταν βρέθηκε ξανά απέναντι στον Γκορμπούνοφ στο 66’. Χάνοντας το τετ-α-τετ, σπατάλησε μοναδική ευκαιρία για τους Ακρίτες που δεν έκαναν και πολλά για να μη φύγουν με άδεια χέρια από το Περιστέρι.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατρόμητος (Ρικάρντο Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ, Πίτου Γκαρσία, Κοντοές, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κιβρακίδης, Καραμάνος (46' Δημούτσος), Αγκουαζί (64' Φάμπιο), Ούμπιντες, Ναπολεόνι (75' Μπάλλας), Παπάζογλου.

SKODA Ξάνθη (Ράζβαν Λουτσέσκου): Ζαρόπουλος, Μπέρτος (62' Γουάλας), Γούτας, Ομπόντο, Καρυπίδης, Φλίσκας (56' Παπαστεριανός), Λουσέρο (88' Ρούντι), Μπαξεβανίδης, Σολτάνι, Καπετάνος, Κλέιτον.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: