Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Αλεξανδρής: «Σπουδαία νίκη»

Στα στοιχεία που έδωσαν τη νίκη στον Πανιώνιο απέναντι στον Άρη αναφέρθηκε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, με τον προπονητή των Νεοσμυρνιωτών να εμφανίζεται αισιόδοξος για ακόμα καλύτερες μέρες.

Αλεξανδρής: «Σπουδαία νίκη»
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλεξανδρή στη συνέντευξη Τύπου:

«Για μας όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Βρεθήκαμε γρήγορα μπροστά με 14 πόντους παίζοντας καταπληκτικά σε άμυνα και επίθεση. Ίσως μας βοήθησε και το μαν του μαν που επέλεξε ο αντίπαλος. Δυστυχώς όμως χαλαρώσαμε και μέσα σε μικρό διάστημα χάσαμε τη μεγάλη διαφορά που είχαμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο κολλήσαμε στη ζώνη μπορώ να πω ανεπίτρεπτα. Βρισκόμαστε λίγο διάστημα όλοι μαζί και δεν είχαμε την ευκαιρία να δουλέψουμε πολύ απέναντι σε τέτοιες άμυνες. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βρεθούμε πίσω στο σκορ. Εκεί όμως η ομάδα έδειξε ωριμότητα. Κάναμε τα αυτονόητα γυρίζοντας καλά την μπάλα, ενώ βάλαμε και τα ελεύθερα σουτ που βρήκαμε. Έτσι καταφέραμε να πάρουμε μια διαφορά που την κρατήσαμε μέχρι το τέλος.

Κερδίσαμε έναν σπουδαίο αντίπαλο και έτσι η νίκη μας είναι σπουδαία. Λόγω προγράμματος έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε εξετάσεις στους παίκτες για να δούμε που βρισκόμαστε και να βελτιωθούμε ώστε να παρουσιάσουμε ακόμα καλύτερο πρόσωπο. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που μας βοήθησε πολύ ειδικά στα κρίσιμα σημεία του αγώνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: