Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Μαρκόπουλος: «Παίξαμε καλή άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο»

Στην καλή άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο απέδωσε τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Πανελευσινιακού ο Σούλης Μαρκόπουλος, μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Μαρκόπουλος: «Παίξαμε καλή άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο»
Ο τεχνικός του «Δικεφάλου» τόνισε πως οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν επαγγελματικό μπάσκετ και ζήτησε μεγαλύτερη προσοχή στις επόμενες αναμετρήσεις. Θεωρεί πως όλοι ασχολούνται περισσότερο από όσο πρέπει με τον τραυματισμό του Χαραλαμπίδη και τόνισε πως θα μιλήσει με τη διοίκηση για πιθανή αντικατάστασή του.

Αναλυτικά: «Είχαμε πει πως ο Πανελευσινιακός θα έρθει εδώ για να παίξει επαγγελματικό μπάσκετ. Αρχίσαμε καλά, αλλά μετά κάναμε λάθη απειρίας. Στο δεύτερο ημίχρονο, παίξαμε πολύ καλή άμυνα και, από ένα σημείο και μετά, τα πράγματα έγιναν εύκολα. Θα πρέπει, όμως, στο εξής να μην επαναλάβουμε τα λάθη που κάναμε στο τελευταίο παιχνίδι.

Πολλές φορές η ροή του αγώνα δημιουργεί διαφορετικές καταστάσεις. Δεχτήκαμε ένα δίποντο και ένα τρίποντο που θα μπορούσαμε να τα σταματήσουμε. Αμυντικά, δεν ήμασταν καλοί.

Ο Χαραλαμπίδης μέσα στην ομάδα είναι χρόνια και όλοι τον αισθάνονται οικείο πρόσωπο. Αυτός ο τραυματισμός του δημιουργεί πρόβλημα, γιατί όλο με αυτό ασχολούνται. Αυτή τη στιγμή θα πρέπει να βρούμε διάφορες καταστάσεις για να καλύψουμε το κενό. Θα πρέπει να δούμε τις σκέψεις της διοίκησης και θα βρεθούμε με τη διοίκηση για να τα πούμε.

Εγώ δεν είμαι αρμόδιος να κρίνω τα δικαστικά όργανα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: