Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Σκουρτόπουλος: «Αντιδράσαμε όπως έπρεπε»

Στη σωστή αντίδραση των παικτών του Ρεθύμνου απέδωσε τη νίκη επί του Απόλλωνα Πατρών ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Σκουρτόπουλος: «Αντιδράσαμε όπως έπρεπε»
Ο τεχνικός των Κρητικών τόνισε πως ήταν προετοιμασμένοι για τη δυσκολία της αναμέτρησης και θωρεί πως οι παίκτες του κάλυψαν τη διαφορά που πήραν οι αντίπαλοι. Θεωρεί πως η βελτίωση της τακτικής στο δεύτερο ημίχρονο έδωσε εύκολα καλάθια και ριμπάουντ και ευχαρίστησε τον κόσμο που έδωσε το «παρών» στο «Μελίνα Μερκούρη».

Αναλυτικά: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όπως το περιμέναμε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί αντέδρασαν πολύ καλά, αν και βρεθήκαμε για αρκετό διάστημα πίσω στο σκορ, αλλά μπορέσαμε και την καλύψαμε σχετικά εύκολα. Ήμασταν πάρα πολύ καλοί για ακόμα μία φορά στα ριμπάουντ.

Βελτιώσαμε την τακτική μας, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Μπορέσαμε να βρούμε κάποια εύκολα καλάθια, τρέχοντας στον αιφνιδιασμό. Είχαμε απέναντί μας μία ομάδα που είχε εξαιρετικό ποσοστό τριών πόντων στο πρώτο ημίχρονο. Καλή συνέχεια στην ομάδα της Πάτρας.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας που βρέθηκε στο γήπεδο, γιατί η βοήθειά του ήταν πολύ σημαντική, παίζοντας καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του ματς με την ‘αύρα’ και τη ‘ζεστασιά’ που μας περιέβαλε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: