Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Στο… νήμα Κλάους και Τζιόλης!!

Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Κλάους Αθανασιάδη και του Αλέξανδρου Τζιόλη στην κυριακάτικη αναμέτρηση απέναντι τον Πανθρακικό στην Τούμπα. Σίγουρα έξω ο Μακ.

Στο… νήμα Κλάους και Τζιόλης
Την τελευταία στιγμή θα μπορεί να γνωρίζει ο Άγγελος Αναστασιάδης το αν θα έχει στην διάθεσή του τους Κλάους Αθανασιάδη και Αλέξανδρο Τζιόλη στο ματς του ΠΑΟΚ απέναντι στην Βέροια την Κυριακή στην Τούμπα.

Στην προπόνηση του Σαββάτου ο διεθνής επιθετικός ακολούθησε θεραπεία, ωστόσο, το αιμάτωμα έπειτα από το παιχνίδι στο Μισνκ συνεχίζει να τον ενοχλεί. Ίδιο πρόγραμμα ακολούθησε και ο έμπειρος μέσος, που αντιμετωπίζει πρόβλημα στους προσαγωγούς. Από το παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής θα απουσιάσουν σίγουρα οι Μακ και Μαντούρο, που δεν είναι 100% έτοιμοι, όπως και ο Κατσικάς, που υπέστη θλάση.

Για τους υπόλοιπους παίκτες που προπονήθηκαν κανονικά και χωρίς απρόοπτα το μενού περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και κυκλοφορίας της μπάλας. Μετά το τέλος του πρόγραμμα όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα του «δικέφαλου του Βορρά» δείπνησε στον 4ο όροφο του γηπέδου της Τούμπας.

Η προετοιμασία της ομάδας θα ολοκληρωθεί με πρωινή προπόνηση την Κυριακή.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: