Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Από κοντά και με την… βούλα!

Το 1-0 απέναντι στη Νις δείχνει φτωχό, όμως η Παρί συνεχίζει απτόητη το κυνήγι της Μαρσέιγ. Με πέναλτι του Ιμπραΐμοβιτς, οι Παριζιάνοι πήραν την 6η σερί νίκη και διατηρήθηκαν στο -1 από την κορυφή.

Από κοντά και με την… βούλα
Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και η Παρί το τηρεί κατά γράμμα. Οι παίκτες του Λοράν Μπλαν μπορεί να δυσκολεύτηκαν αρκετά στο Παρίσι απέναντι στη Νις, όμως πήραν τη νίκη με σκορ 1-0 και παρέμειναν σε απόσταση αναπνοής από την πρωτοπόρο Μαρσέιγ, έπειτα από 15 αγωνιστικές στη Ligue 1.

Αν και οι Παριζιάνοι άνοιξαν το σκορ σε ιδανικό σημείο – με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στο 15ο λεπτό – δεν μπόρεσαν «καθαρίσουν» το ματς. Οι φιλοξενούμενοι αποδείχτηκαν σκληρό καρύδι, αφού «θωράκισαν» την άμυνά τους και έμειναν ζωντανοί για ένα θετικό αποτέλεσμα. Μάλιστα, στο δεύτερο 45λεπτο αν ήταν λίγο πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια θα μπορούσαν να «κλέψουν» τη νίκη από την Παρί, που αγχώθηκε αρκετά στο φινάλε.

Έτσι, η ομάδα του Μπλαν έφτασε τους 33 βαθμούς και παρέμεινε στο -1 από την κορυφή, όπου παρέμεινε η Μαρσέιγ έπειτα από την επικράτησή της με σκορ 2-0 απέναντι στη Ναντ την Παρασκευή. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: