Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Χαροπαλεύει οπαδός στην Ισπανία!!

Σε κρίσιμη κατάσταση ένας 30χρονος στην Ισπανία μετά από σοβαρότατα επεισόδια μεταξύ οπαδών της Ατλέτικο Μαδρίτης και Λα Κορούνια.

Χαροπαλεύει οπαδός στην Ισπανία!
Σοκαρισμένη είναι η Ισπανία από τα επεισόδια που έγιναν πριν τη σέντρα του αγώνα της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.

Όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ οι φανατικοί οπαδοί των «ροχιμπλάνκος» συνάντησαν τους φίλους της Λα Κορούνια με αποτέλεσμα να υπάρξουν σοβαρότατα επεισόδια.

Συγκεκριμένα, αναφέρονται πληροφορίες ότι οι συμπλοκές κράτησαν για περίπου μία ώρα μέχρι η αστυνομία να δώσει το «παρών» και να επιβάλει την τάξη!

Από αυτά υπήρξε ένας σοβαρά τραυματίας ο οποίος έχει υποστεί καρδιακή προσβολή, ενώ υπήρξαν πληροφορίες ότι βρέθηκε στον ποταμό «Μανθανάρες».

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι τον άτυχο 30χρονο τον πέταξαν στα νερά του ποταμού οι αντίπαλοι οπαδοί, με αποτέλεσμα να έχει υποστεί και υποθερμία.

Αν και αρχικά οι πληροφορίες ανέφεραν ότι ο 30χρονος είναι οπαδός της Ατλέτικό, τελικά, έχει διαπιστωθεί ότι είναι φίλος της φιλοξενούμενης ομάδας, ενώ επίσης, διαψεύστηκαν οι πληροφορίες που ήθελαν τον οπαδό να είναι κλινικά νεκρός.

inner

Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε δύο συλλήψεις και προσαγωγές τριάντα ατόμων.

Εκτός του 30χρονου υπήρξαν άλλοι έντεκα τραυματίες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: