Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Ούμπιντες: «Δεν μας επηρέασε η διακοπή»

Στην αγωνιστική κατάσταση του Ατρόμητου, έπειτα από τη νίκη απέναντι στην Ξάνθη, στάθηκε ο Χαβιέ Ούμπιντες. «Θα διάλεγα το πρώτο», είπε για τα δύο όμορφα τέρματα που σημείωσε ο Αργεντινός.

Ούμπιντες: «Δεν μας επηρέασε η διακοπή»
Ευχαριστημένος, τόσο από τη νίκη του Ατρόμητου, όσο και από τα δύο τέρματα που πέτυχε απέναντι στην Ξάνθη εμφανίστηκε ο Χαβιέ Ούμπιντες. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός της ομάδας του Περιστερίου, μιλώντας στη Nova, τόνισε πως η διακοπή δεν επηρέασε τον ίδιο και τους συμπαίκτες του, που παρέμειναν συγκεντρωμένοι στο ματς με τους Ακρίτες.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην «δύναμη» της έδρας, ενώ αν έπρεπε να διαλέξει ένα από τα δύο γκολ που σημείωσε, αυτό θα ήταν το πρώτο.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:

«Η Ξάνθη είναι δύσκολος αντίπαλος. Είχαμε ευκαιρίες και πριν το πρώτο τέρμα ωστόσο μετά το δεύτερο γυρίσαμε πίσω, αλλά το θέλαμε αφού ψάχναμε τη νίκη.

Έχουμε καταφέρει να κάνουμε το Περιστέρι έδρα, έχουμε πάρει περισσότερους βαθμούς εδώ. Όπως ήταν και πέρυσι άλλωστε. Μας βοηθά η έδρα και ο κόσμος πρέπει να δουλέψουμε για να παίρνουμε πόντους και στα εκτός έδρας παιχνίδια».

Για το αν επηρεάστηκε η ομάδα από τη διακοπή:

«Μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα που ήταν δυνατό και μας αναπτέρωσε το ηθικό, είχαμε δύο εβδομάδες και προετοιμαζόμασταν για το παιχνίδι με την Ξάνθη, δεν μας επηρέασε η διακοπή».

Για το ποιο από τα δύο γκολ θα διάλεγε:
«Θα διάλεγα το πρώτο τέρμα και λόγω της κίνησης και τον τρόπο που έπιασα το σουτ και γιατί μας αναπτέρωσε το ηθικό. Ευχαριστώ την οικογένεια μου, τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου που με στηρίζουν σε ότι κι αν κάνω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: