Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Ο κορμός μένει…!!

Αισιοδοξία στον Παναθηναϊκό μετά τη σύσκεψη… κορυφής ότι ο κορμός της ομάδας δεν θα διαφοροποιηθεί.

Ο κορμός μένει…
Μία ημέρα πριν την… επιστροφή του Παναθηναϊκού στις εγχώριες αγωνιστικές υποχρεώσεις με το ματς απέναντι στη Βέροια στο προπονητήριο της ομάδα έδωσε το «παρών» ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ο πρόεδρος των πράσινων παρακολούθησε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια είχε συνάντηση με τους Τάκη Φύσσα, Λεωνίδα Βόκολο και –φυσικά- τον προπονητή της ομάδας, Γιάννη Αναστασίου.

Σε αυτή οι υπεύθυνοι ενημέρωσαν τον Γιάννη Αλαφούζο για τις επαφές που γίνονται για την ανανέωση των συμβολαίων των παικτών ενώ έπεσαν στο… τραπέζι και μεταγραφικά ζητήματα.

Κύριο θέμα ήταν η πορεία των διαπραγματεύσεων με τον Μάρκους Μπεργκ και στη συνέχεια αυτή με την πλευρά του Γκόρντον Σίλντενφελντ.

Μετά τη συνάντηση αυτή διέρρεε αισιοδοξία ότι όλα θα πάνε καλά και ο κορμός της ομάδας θα παραμείνει αναλλοίωτος με στόχο οι μεταγραφικές κινήσεις που θα χρειάζονται και θα πραγματοποιούνται να είναι λίγες και προσεκτικές με στόχο η ομάδα να ανεβαίνει επίπεδο κάθε σεζόν.

Θυμίζουμε ότι έχει ήδη επέλθει συμφωνία με τους Ζέκα, Νάνο, Τριανταφυλλόπουλο ενώ είναι σε καλό δρόμο οι ανανεώσεις των Καρέλη, Δώνη. Ακολούθως θα υπάρξουν διαπραγματεύσεις με τους Αντζαγκούν, Κλωναρίδη, και Ρισβάνη.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: