Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Εκπλήξεις στον Παναθηναϊκό!

Μετά από απόφαση Αναστασίου, οι Μέντες και Σίλντενφελντ έμειναν εκτός αποστολής για το παιχνίδι με την Βέροια. Στη Λεωφόρο -όπου έγινε η προπόνηση- και ο Αλαφούζος ο οποίος είχε τετ-α-τετ.

Εκπλήξεις στον Παναθηναϊκό!
Χωρίς τους Γκόρντον Σίλντενφελντ και Νταβίντ Μέντες θα παίξει απέναντι στην Βέροια ο Παναθηναϊκός, στην προσπάθειά του να παραμείνει κοντά στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας!

Μετά τη σημερινή προπόνηση (που έγινε στη Λεωφόρο), ο Γιάννης Αναστασίου αποφάσισε να «κόψει» τους δύο παίκτες και να μην τους έχει στη διάθεσή του για τον αγώνα της Κυριακής, λογικά για να τους δώσει... ανάσες ενόψει της συνέχειας (δεδομένης και της εμβόλιμης που έρχεται μεσοβδόμαδα).

Από ‘κει και πέρα, εκτός έμεινε κι ο Ατζαγκούν, καθώς δεν είναι ακόμα έτοιμος και συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα, ενώ όπως αναμενόταν ο Καρέλης επανήλθε στους «εκλεκτούς» μετά την θλάση που είχε αποκομίσει στο φιλικό της Εθνικής.

Μέρος της προπόνησης παρακολούθησε και ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος είχε συζήτηση με τους Τάκη Φύσσα, Λεωνίδα Βόκολο και Γιάννη Αναστασίου πριν την έναρξη του προγράμματος.

Αναλυτικά η αποστολή: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Σπυρόπουλος, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Νάνο, Μπούρμπος, Δώνης, Λαγός, Ζέκα, Πράνιτς, Ντίνας, Καρέλης, Κλωναρίδης, Μπαϊράμι, Μπεργκ, Πέτριτς και Μπούι.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: