Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Μπαράλες: «Στόχος μας η πεντάδα»

Την επιστροφή του Αστέρα Τρίπολης στην πρώτη πεντάδα της Σούπερ Λίγκας έθεσε ως στόχο των Αρκάδων ο Τζερόνιμο Μπαράλες, μιλώντας εν όψει του αγώνα της ομάδας του με τον Εργοτέλη.

Μπαράλες: «Στόχος μας η πεντάδα» Η παρουσία του Αστέρα Τρίπολης στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας είναι ο στόχος που έχουν θέσει οι Αρκάδες, καθώς έχει απομείνει ένα παιχνίδι για την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών τους στην Ευρώπη, όπως τόνισε ο Τζερόνιμο Μπαράλες.

«Ο Εργοτέλης είναι μία ομάδα που όταν παίζει στο δικό της γήπεδο είναι πάρα πολύ δυνατή. Για αυτό πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί, να παίξουμε πάρα πολύ καλά, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για να ανέβουμε στο πρωτάθλημα», ανέφερε αρχικά ο Αργεντινός φορ στο Novasports εν όψει του σημερινού αγώνα με τον Εργοτέλη και πρόσθεσε:

«Δεν θεωρώ ότι θα παίξει ρόλο η παράδοση που έχουμε φέτος με τις ομάδες της Κρήτης (νίκες με Πλατανιά και ΟΦΗ). Πρόκειται για διαφορετικά παιχνίδια. Στους προηγούμενους αγώνες έπαιξε ρόλο και η τύχη και καταφέραμε να κερδίσουμε. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι αντίστοιχο και σε αυτό το παιχνίδι. Χρειαζόμαστε τους βαθμούς για να ανέβουμε στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος».

Όσον αφορά τη διακοπή του πρωταθλήματος, υπογράμμισε: «Προετοιμαζόμαστε κατάλληλα όσον αφορά την φυσική κατάσταση και πνευματικά για τους προσεχείς αγώνες μας. Πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι αν δεν δώσουμε το 100% του εαυτού μας, δεν θα έχουμε το αποτέλεσμα που επιθυμούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: