Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

«Εμείς θα κόψουμε πρώτοι το νήμα»

Αισιόδοξος πως ο Ολυμπιακός μπορεί να καλύψει τη διαφορά δύο βαθμών από τον ΠΑΟΚ είναι ο Ματιέ Ντοσεβί.

«Εμείς θα κόψουμε πρώτοι το νήμα»
Έτοιμος να επανέλθει στην αγωνιστική δράση είναι ο Ματιέ Ντοσεβί που μίλησε στην κάμερα της NOVA με αφορμή το παιχνίδι του Ολυμπιακού στην Κέρκυρα κόντρα στην τοπική ομάδα.

Ο ποδοσφαιριστής των «ερυθρολεύκων» τόνισε πως νιώθει πολύ καλά και μπορεί να προσφέρει, ενώ αναφέρθηκε τόσο στο γεγονός ότι «κόπηκε» στην αρχή της σεζόν από την ευρωπαϊκή λίστα αλλά στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με όσα είπε, οι Πειραιώτες δεν επηρεάζονται από το -2 που βρίσκονται από την κορυφή και τον ΠΑΟΚ και είναι έτοιμοι για την αντεπίθεση που θα τους επιτρέψει να στεφθούν εκείνοι πρωταθλητές στο τέλος της χρονιάς.

Αναλυτικά:

Την προσαρμογή του και την επάνοδό του: «Η προσαρμογή μου στον Ολυμπιακό έχει κυλήσει φυσιολογικά και σταδιακά. Είχαμε ένα καλό ξεκίνημα στην προετοιμασία και στο πρωτάθλημα. Στην συνέχεια όμως είχα ένα πρόβλημα τραυματισμού το οποίο δυστυχώς μου έκοψε λίγο την φόρα. Με κράτησε λίγο πίσω. Όμως έχω επανέλθει και σταδιακά ανεβάζω ξανά τον ρυθμό μου. Αισθάνομαι πολύ καλά εδώ στον Ολυμπιακό. Νιώθω πολύ καλά εδώ στο προπονητικό κέντρο της ομάδας με τους συμπαίκτες μου και νομίζω πως διαρκώς προοδεύω».

Την επόμενη ευρωπαϊκή λίστα: «Φυσικά και είχα πάντα στο μυαλό την δυνατότητα και την πιθανότητα να αγωνιστώ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ήταν ένας βασικός λόγος για τον οποίο ήρθα στον Ολυμπιακό άλλωστε. Να παίξω στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Φυσικά ο προπονητής είναι εκείνος που πάντα αποφασίζει και επιλέγει για τους παίκτες που θα είναι στην αποστολή αλλά και στην λίστα της UEFA. Μπορώ να πω ότι είχα στεναχωρηθεί λίγο όταν είχα δει πως δεν ήμουν στις επιλογές. Όμως πάντα παλεύω για την επανένταξή μου σε αυτήν την λίστα του Τσάμπιονς Λιγκ για την Β' φάση».

Την Κέρκυρα και την σημασία της εκτός έδρας αυτής αναμέτρησης: «Πάντα οι ομάδες που αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό και ειδικότερα αυτές που τον υποδέχονται στην έδρα τους παίζουν πολύ πιο δυνατά, πιο κλειστά και θέλουν μονίμως να κερδίζουν τον Ολυμπιακό. Η Κέρκυρα είναι μία καλή ομάδα. Την έχουμε δει. Γνωρίζουμε περί τίνος πρόκειται. Όμως ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να κερδίζει όλα του τα παιχνίδια. Αυτό θέλουμε να κάνουμε και στην προκειμένη περίπτωση, να πάμε στην έδρα της Κέρκυρας και να κερδίσουμε καθώς είναι υποχρέωση της ομάδας μας να φεύγει νικήτρια από το γήπεδο».

Το μείον 2 του Ολυμπιακού από την κορυφή: «Δεν έχουμε το μυαλό μας στην διαφορά της βαθμολογίας. Σκεφτόμαστε μόνο το να κερδίσουμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Κάθε αγωνιστική που τελειώνει να είμαστε εμείς οι νικητές. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουμε να φτάσουμε στον στόχο μας που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ακόμα και μπροστά να ήμασταν εμείς στον βαθμολογικό πίνακα δεν θα θεωρούσαμε πως έχει τελειώσει τίποτα. Όμως και τώρα δεν έχει τελειώσει τίποτα. Θα παλεύουμε διαρκώς παιχνίδι με το παιχνίδι να κερδίζουμε καθώς ο στόχος μας είναι στο τέλος της χρονιάς να είμαστε εμείς αυτοί που θα κόψουμε πρώτοι το νήμα».

Το βαρύ πρόγραμμα του Ολυμπιακού έως και τις 20 Δεκεμβρίου και την ετοιμότητα της ομάδας: «Ναι είμαστε έτοιμοι γι' αυτό. Είμαστε πάντα προετοιμασμένοι για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός έχει να δίνει διαρκώς πολλά συνεχόμενα και δύσκολα παιχνίδια. Γι' αυτό κάναμε την προετοιμασία που κάναμε το καλοκαίρι. Ούτως ώστε να είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε αυτές τις συνθήκες κατά την διάρκεια της σεζόν ακόμα και όταν ακολουθούν πολλά και συνεχόμενα παιχνίδια αλλά και δύσκολα και σημαντικά ματς. Έχουμε ένα εξαιρετικό ρόστερ με πολλές βοήθειες οι οποίες έρχονται σε όλα τα επίπεδα από τους ποδοσφαιριστές, ακόμα και από αυτούς που δεν παίζουν διαρκώς. Οπότε νομίζω πως η ομάδα είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στις δύσκολες απαιτήσεις που υπάρχουν στο επόμενο κομμάτι του πρωταθλήματος και να κλείσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την χρονιά ούτως ώστε να συνεχίσουμε στο 2015 με ακόμα μεγαλύτερη δύναμη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: