Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

«Ροσίτσκι για 1,5+1 χρόνια στον Ολυμπιακό»

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Τσεχία, η πρόταση του Ολυμπιακού για τον Τόμας Ροσίτσκι έχει διάρκεια 1,5+1 χρόνια!
Ο Ολυμπιακός, μπορεί να είναι στην τελική ευθεία για την προσθήκη παίκτη στα στόπερ, αλλά δεν τελειώνει εδώ. Εξάλλου, δεν είναι μυστικό ότι ο Τόμας Ροσίτσκι αποτελεί διακαή πόθο της διοίκησης για την κάλυψη του κενού που θα αφήσει η παρουσία του Εντινγκά στο Κόπα Αφρικα με το Κονγκό.
Ο 34χρονος μέσος, ύστερα από 2,5 μήνες απουσίας λόγω τραυματισμού, επέστρεψε στη δράση και μάλιστα κόντρα στην ΚΠΡ ήταν καταπληκτικός. Δεν ήταν μόνο το γκολ του αλλά η συνολική του παρουσία που έκανε τον κόσμο να τον αποθεώνει.
Παρόλα αυτά, Μέσα από το Νησί υποστηρίζουν ότι δύσκολα θα μείνει στην Άρσεναλ και στην πατρίδα του, το «ceskatelevize.cz» υποστηρίζει ότι η πρόταση που έχει από τους πρωταθλητές Ελλάδας του προσφέρει τη δυνατότητα να πρωταγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο για 1,5+1 χρόνια.
«Εκανε ένα σπουδαίο παιχνίδι (εννοεί τον Ροσίτσκι) και μου άρεσε που κι άλλοι παίκτες πήραν την ευκαιρία τους», είπε ο Βενγκέρ, ενώ ο Φλαμινί σχολίασε:
«Όλοι ξέρουμε ότι ο Τόμας είναι κορυφαίου επιπέδου παίκτης, αλλά σήμερα έδειξε απίστευτο χαρακτήρα για κάποιον που έχει να παίξει τόσο πολύ καιρό».

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: