Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Παπαθεοδώρου: «Ήμασταν διστακτικοί και φοβισμένοι»

Στο γεγονός πως οι παίκτες της ΑΕΝΚ ήταν διστακτικοί και φοβισμένοι στην αναμέτρηση με τον ΚΑΟΔ απέδωσε τη νίκη των Δραμινών στο Ζηρίνειο ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Παπαθεοδώρου: «Ήμασταν διστακτικοί και φοβισμένοι»
Ο τεχνικός της ομάδας της Κηφισιάς τόνισε πως ο ΚΑΟΔ είναι καλή ομάδα που παίζει σωστό και οργανωμένο μπάσκετ και ήλεγξε το ματς στο πρώτο δεκάλεπτο. Θεωρεί πως η «ανατροπή» έγινε με ανορθόδοξο τρόπο στην τέταρτη περίοδο, όμως δεν υπήρχε άλλη επιλογή και όλα κρίθηκαν στο τελευταίο σουτ ουσιαστικά.

Αναλυτικά: «Καλή χρονιά και χρόνια πολλά και από εμένα. Συγχαρητήρια στον ΚΑΟΔ για τη νίκη του και για την καλή πορεία που έχει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Είναι μια ομάδα που παίζει πολύ σωστό και πολύ όμορφο μπάσκετ, το ξέραμε. Σήμερα, μετά το πρώτο δεκάλεπτο, έλεγξαν το παιχνίδι, ειδικά στο κομμάτι της άμυνάς τους. Εμείς ήμασταν πολύ διστακτικοί, πολύ φοβισμένοι. Δεν ξέρω αν ήταν ψυχολογικό ή κάτι άλλο, σίγουρα έχει παίξει ρόλο η άμυνα που έπαιξαν τα παιδιά της Δράμας και αυτό που είχαν σχεδιάσει να κάνουν, αλλά και εμείς ήμασταν πάρα πολύ φοβισμένοι.

Καταφέραμε να ‘γυρίσουμε’ το παιχνίδι στο τελευταίο δεκάλεπτο με ένα ανορθόδοξο σχήμα μόνο με κοντούς παίκτες, με πίεση στην άμυνα και ένα μπάσκετ που δεν έχουμε συνηθίσει να παίζουμε, αλλά δεν είχαμε άλλη επιλογή από το να κάνουμε το συγκεκριμένο πράγμα. Το παιχνίδι στο τέλος κρίθηκε και λίγο από το ποιος θα βάλει ένα μεγάλο σουτ. Τελικά, το έβαλε ο Παπαμακάριος σε μια πολύ σημαντική επίθεση και ο ΚΑΟΔ κέρδισε το παιχνίδι.

Συγχαρητήρια στον ΚΑΟΔ για την πορεία του και για την πολύ καλή δουλειά που κάνει ένας προπονητής, που είναι για πρώτη φορά φέτος στην Α1. Του αξίζουν συγχαρητήρια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: