Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Μία Γουέστ Χαμ... μόνος του ο Φάμπρεγας!!

Η ποιότητά του αδιαμφισβήτητη. Ο Σεσκ Φάμπρεγας είναι ο «μαέστρος» της Τσέλσι, κάτι που απέδειξε για ακόμα μία φορά στην αναμέτρηση κόντρα στη Γουέστ Χαμ, πραγματοποιώντας περισσότερες πάσες (103), από συνολικά ολόκληρη την μεσαία και επιθετική γραμμή των «σφυριών»!
Από την πρώτη στιγμή που ο Σεσκ Φάμπρεγας επέστρεψε στην Πρέμιερ Λιγκ για λογαριασμό της Τσέλσι, έχει καταφέρει να ασκήσει αντίκτυπο που άλλοι ποδοσφαιριστές προσπαθούν χρόνια για το πετύχουν.
Κάθε παιχνίδι είναι και μία... παράσταση για τον «μαέστρο» των Λονδρέζων, με το ματς της «Boxing Day» κόντρα στη Γουέστ Χαμ να μην αποτελεί εξαίρεση.
Ο Καταλανός μέσος πραγματοποίησε 103 πάσες καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, αριθμό, που δεν κατάφεραν να φτάσουν συνολικά όλοι οι μέσοι και οι επιθετικοί των «σφυριών» στα ίδια λεπτά!
Το ακόμα πιο αξιοσημείωτο είναι πως οι πάσες που έδωσε ο Φάμπρεγας δεν είναι οι περισσότερες που έχει πετύχει σε παιχνίδι της Πρέμιερ Λιγκ, έχοντας το ρεκόρ των... 144 πασών, στο ματς κόντρα στη Γουέστ Μπρομ, τον περασμένο μήνα.
*Πηγή: england365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: