Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Έφερε Γιόχανσον!!

Στην Αθήνα ο Γιάκομπ Γιόχανσον για λογαριασμό της ΑΕΚ. Λεπτομέρειες απομένουν για να αποκτηθεί ο 24χρονος Σουηδός αμυντικός χαφ. Αρέσει φορ από τον Ερυθρό Αστέρα.

Έφερε Γιόχανσον!

Ο 24χρονος άσος έμεινε ελεύθερος από τη Γκέτεμποργκ, καθώς παρότι είχε πρόταση ανανέωσης επέλεξε να βγει στην αγορά για να αναζητήσει την τύχη του εκτός συνόρων. Η «Ένωση» μέσω του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς παρακολουθεί εδώ και καιρό τη συγκεκριμένη περίπτωση και με συντονισμένες ενέργειες κατάφερε να πείσει τον παίκτη να έρθει στην Ελλάδα και να είναι με το… στυλό στο χέρι.

Ο Γιόχανσον είναι σε εξαιρετική ηλικία, αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία της Σουηδίας από τα 17 του και έχοντας ήδη περάσει από τις «μικρές» εθνικές ομάδες της χώρας του, μετρά πλέον τρεις συμμετοχές στην Ανδρών. Θεωρείται εξαιρετική περίπτωση παίκτη, που μπορεί να βοηθήσει άμεσα την ΑΕΚ και όχι φυσικά μόνο στη Football League. Στην τελευταία του σεζόν, που ολοκληρώθηκε στις αρχές Νοεμβρίου, είχε 27 συμμετοχές και 4 γκολ.

Επόμενο μέλημα ο φορ

Η ΑΕΚ αφού κλείσει το θέμα του αμυντικού χαφ που αποτελεί προτεραιότητα, θα στραφεί σε αυτό του επιθετικού, όπου θέλει επίσης να κλείσει έναν παίκτη ανάλογου βεληνεκούς με τον Γιόχανσον. Στο στόχαστρο της «Ένωσης», αλλά περισσότερο με τη μορφή επένδυσης παρά ως έτοιμη λύση, βρίσκεται ο Στέφαν Μιχαΐλοβιτς. Ο 20χρονος Σέρβος επιθετικός διαθέτει τα χαρακτηριστικά που ψάχνει η ΑΕΚ (1,88μ., φορ περιοχής) και ανήκει στον Ερυθρό Αστέρα, που τον έχει δώσει δανεικό στη Σλόμποντα Ούζιτσε, με την οποία έχει φέτος 16 συμμετοχές και 2 γκολ στο πρωτάθλημα. Η περίπτωσή του εξετάζεται περισσότερο για να αποκτηθεί και να δοθεί δανεικός, την ώρα που αναζητούνται σαφώς πιο «έτοιμες» λύσεις για να ενισχυθεί η γραμμή κρούσης.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: