Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Ο Κλιχ και οι υπόλοιποι!

Τη στιγμή που στην Πολωνία θεωρούν δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει τον Ματέους Κλιχ ο Ζήσης Βρύζας περνάει από… κόσκινο και άλλες περιπτώσεις μέσων. Αναμονή για μεσοεπιθετικό και στόπερ.

Ο Κλιχ και οι υπόλοιποι
Εν τέλει ο ΠΑΟΚ δεν έκανε μεταγραφή το Σάββατο, όπως είχε προαναγγείλει ο Ζήσης Βρύζας μέσω της «SportDay» λίγες ημέρες πριν. «Θα αποκτήσουμε τον πρώτο παίκτη μέχρι το Σάββατο (σ.σ.: σήμερα) κι άλλους δύο μέχρι τις 10 Ιανουαρίου», είχε δηλώσει. Ωστόσο, παρότι πολύς κόσμος περίμενε την επισημοποίηση κάποιας μεταγραφής χθες, αυτή δεν ήρθε. Ο λόγος είναι ότι διαφοροποιήθηκαν ελαφρώς τα σχέδια των ανθρώπων του «δικεφάλου του Βορρά», καθώς ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε το «ΟΚ» για να ενισχυθεί η ομάδα όσο καλύτερα γίνεται, με στόχο να έρθει το πρωτάθλημα. Εντός των οικονομικών δυνατοτήτων του συλλόγου φυσικά.

Ο Ματέους Κλιχ δεν αποτελεί την πρώτη επιλογή των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για τον χώρο του κέντρου. Είναι δεδομένο ότι ο Πολωνός χαφ βρίσκεται στη λίστα τους, αλλά ο Ζήσης Βρύζας ύστερα και από έγκριση του Άγγελου Αναστασιάδη κοιτάζει και άλλες περιπτώσεις παικτών που αγωνίζονται στον χώρο του κέντρου. Εφόσον, δεν του κάνουν… κλικ, θα αποκτηθεί ο ποδοσφαιριστής της Βόλσφμπουργκ.

Παράλληλα, τρέχει και το θέμα του στόπερ και του μεσοεπιθετικού. Ωστόσο, εκτιμάται ότι θα κλείσουν αργότερα οι συγκεκριμένες υποθέσεις, διότι δεν πρόκειται για ελεύθερους παίκτες και απαιτούνται υπομονή και σκληρές διαπραγματεύσεις.

«Θέλω όσο το δυνατό πιο γρήγορα να κλείσουμε τα κενά μας, με παίκτες που άμεσα θα μπορούν να μας βοηθήσουν και δεν θα μας δημιουργήσουν (λόγω χαρακτήρα) προβλήματα», τόνισε ο 61χρονος τεχνικός στον Ζήση Βρύζα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: