Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Φουλ και για δεύτερο στόπερ!

Μετά τη συμφωνία με τον Ταυλαρίδη, ο Παναθηναϊκός κινείται για δεύτερο στόπερ. Τι γίνεται με Σίλντενφελντ και Κουτρουμπή. Κρίσιμη επαφή με Γκαλίτσιο.

Φουλ και για δεύτερο στόπερ
Ο Παναθηναϊκός έκανε δικό του τον Στάθη Ταυλαρίδη κι απομένει η ανακοίνωση για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, με τον 35χρονο άσο να υπογράψει μέχρι το καλοκαίρι του 2016. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής από τη στιγμή που ενημερώθηκε για το ενδιαφέρον του «τριφυλλιού» εξέφρασε την επιθυμία να μετακομίσει εκεί (δεν κρύβει ότι είναι φίλαθλος της ομάδας και μάλιστα έχει παρακολουθήσει αγώνες της ομάδας μπάσκετ από κοντά) και μάλιστα βοήθησε προς αυτή την κατεύθυνση χαρίζοντας κάποια δεδουλευμένα στον Ατρόμητο. Ο Ταυλαρίδης, που είχε απασχολήσει και παλαιότερα τον Παναθηναϊκού, θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου και θα υπολογίζεται για το ματς με τα Γιάννινα.

Πάει και για άλλον…

Η μεταγραφή του Ταυλαρίδη δεν ολοκληρώνει τις προσθήκες του Παναθηναϊκού στα μετόπισθεν. Οι «πράσινοι» κινούνται και για δεύτερο κεντρικό αμυντικό, με τον Γκιγέρμο Ροντρίγκες σταθερά στα υπόψη, αλλά με αρκετές δυσκολίες να έρθει από τη στιγμή που αγωνίζεται πλέον βασικός στην Ελλάς Βερόνα και έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι. Οι «πράσινοι» εξετάζουν και 1-2 ακόμη λύσεις για τη θέση του δεύτερου στόπερ, αλλά από τη στιγμή που έχουν αποκτήσει τον Ταυλαρίδη δεν θα βιαστούν και ίσως ο δεύτερος κεντρικός αμυντικός να αργήσει.

Την ίδια στιγμή, υπάρχουν κάποια ερωτηματικά αναφορικά με το μέλλον των Κουτρουμπή και Σίλντενφελντ. Για τον πρώτο φημολογείται πως είναι πιθανό να φέρει πρόταση από το εξωτερικό για δανεισμό και σε αυτή την περίπτωση δεν αποκλείεται να παραχωρηθεί εφόσον το «τριφύλλι» ικανοποιηθεί οικονομικά. Ενδιαφέρον υπάρχει και για τον Κροάτη στόπερ (μάλιστα ήρθε πρόταση από την Κίνα στη Ντιναμό Μόσχας, αλλά εκείνος ήταν αρνητικός), ωστόσο για να γίνει οποιαδήποτε συμφωνία θα πρέπει να συναινέσει και ο Παναθηναϊκός, στον οποίο έχει υπογράψει ο «Σίφο» μέχρι το καλοκαίρι. Ακόμη κι αν παραμείνουν Κουτρουμπής και Σίλντενφελντ, ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για δεύτερο στόπερ, μιας και ο Σπύρος Ρισβάνης αναμένεται να δοθεί δανεικός για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Τις επόμενες μέρες θα γίνει επαφή με τον Γιώργο Γκαλίτσιο με στόχο να συμφωνήσει ο 28χρονος δεξιός μπακ από τώρα για το καλοκαίρι, όταν και μένει ελεύθερος από τη Λόκερεν.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: