Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Βραβεύτηκε πριν φύγει ο Λίλα!

Το βραβείο του MVP της 15ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας παρέλαβε ο Άντι Λίλα πριν αναχωρήσει από τα Γιάννινα, μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας του με την Πάρμα.

Βραβεύτηκε πριν φύγει ο Λίλα
Πριν αναχωρήσει βραβεύτηκε ο Άντι Λίλα, ο οποίος παρέλαβε το απόγευμα του Σαββάτου το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της 15ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, για την εμφάνισή του στο ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Αλβανός μέσος αναχώρησε το βράδυ της ίδιας μέρας για την πατρίδα του, αφού μέχρι την ερχόμενη Τρίτη θα πρέπει να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στην Πάρμα, με αποτέλεσμα η βράβευσή του να γίνει εσπευσμένα.

Τη βράβευση έκανε ο γραμματέας της ΠΑΕ, Αλέκος Πότσης, ο οποίος είπε: «Σας μεταφέρω τις ευχές του προέδρου κ. Χριστοβασίλη και όλης της οικογένειας του ΠΑΣ Γιάννινα για καλές γιορτές. Όσον αφορά τη βράβευση του Άντι Λίλα, τον συγχαίρω για τη βράβευσή του και την εμφάνισή του στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, τον ευχαριστώ για όσα πρόσφερε στον ΠΑΣ Γιάννινα και του εύχομαι ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια της καριέρας του».

Από τη μεριά του ο Άντι Λίλα αποχαιρέτησε τον ΠΑΣ λέγοντας: «Ευχαριστώ όλους όσοι με ψήφισαν. Ευχαριστώ πολύ τους οπαδούς του ΠΑΣ Γιάννινα, που ξέρω ότι αυτοί ψήφισαν για 'μενα. Ελπίζω όλο τον καιρό που ήμουν εδώ να αντεπεξήλθα στις προσδοκίες τους. Έδωσα τα πάντα σε κάθε αγώνα και είμαι πολύ ευτυχισμένος γι' αυτό».

Για τον αν το βραβείο αποτελεί ιδανικό επίλογο της καριέρας του στον ΠΑΣ Γιάννινα σχολίασε: «Είναι ό,τι πιο ωραίο μπορούσε να συμβεί να παίζω στους 'Ζωσιμάδες' και να παίρνω και το βραβείο MVP. Θέλω κάθε φορά που θα σκέφτονται οι οπαδοί τον Άντι Λίλα του ΠΑΣ Γιάννινα, να τον σκέφτονται με όμορφο τρόπο».

Σχετικά με τις λεπτομέρειες της συμφωνίας του με την Πάρμα: «Έχω ένα συμβόλαιο 3,5 ετών με την Πάρμα και είμαι πολύ ευτυχισμένος γι' αυτό. Στον ΠΑΣ Γιάννινα είχα κάποιους μισθούς που δεν είχα πάρει ακόμα, δεν θα τα πάρω αυτά τα λεφτά και η ομάδα δεν μου χρωστάει τίποτα, εκτός κι αν πάρω άλλη μεταγραφή από την Πάρμα, οπότε ο ΠΑΣ θα πάρει το 25% από τη μεταπώληση».

Για τα όσα θέλει να πει στον κόσμο φεύγοντας: «Σε κάθε αγώνα έχω δώσει την καρδιά μου στο γήπεδο και όταν φώναζαν το όνομά μου ήμουν ο πιο ευτυχισμένος».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: