Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Λυκογιάννης: «Πάντα χάνουμε στις λεπτομέρειες»

Στις λεπτομέρειες, όπως συνέβη στα τελευταία ματς της Α1 μπάσκετ, απέδωσε την ήττα του Κολοσσού από τον ΠΑΟΚ, μετά τη λήξη της αναμέτρησης στη Ρόδο ο Άρης Λυκογιάννης.

Λυκογιάννης: «Πάντα χάνουμε  στις λεπτομέρειες»
Ο τεχνικός των «θαλασσί» στάθηκε και στα σφυρίγματα που τους «κόβουν τα πόδια», μαζί με τα χαμένα ριμπάουντ και τα μικρά λάθη που επηρεάζουν την εξέλιξη, όμως θεωρεί καλή την ομάδα και πως το πρωτάθλημα είναι απρόβλεπτο και μπορεί να έρθουν νίκες που δεν τις περιμένεις στην πορεία.

Αναλυτικά: «Σίγουρα, δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Ενώ παίζουμε καλά και είμαστε ‘διαβασμένοι’, στο τέλος μία λεπτομέρεια, ένα λάθος, ένα ριμπάουντ, ένα σφύριγμα μας στερεί τη νίκη. Η ομάδα μας είναι καλή, δουλεύουμε, προσπαθούμε, αλλά το πρωτάθλημα είναι απρόβλεπτο, τα αποτελέσματα έρχονται χωρίς να τα περιμένεις.

Χάσαμε ένα παιχνίδι στο γήπεδό μας στο καλάθι, την προηγούμενη αγωνιστική μας στέρησαν ένα παιχνίδι και πρέπει να προσαρμοστούμε στη βαθμολογία. Να βρούμε νίκες για να απεμπλακούμε από πιθανά σενάρια προς τα κάτω. Συμφωνώ ότι η ομάδα μας είναι καλή. Καλή συνέχεια στον κόουτς, καλή συνέχεια στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: