Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Να κλείσει πρώτος και αήττητος ο Ολυμπιακός!

Να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του μέσα στο 2014 πρώτος και αήττητος θέλει ο Ολυμπιακός, που θα υποδεχτεί στο κλειστό του Ρέντη τον Φοίνικα Σύρου στη δέκατη αγωνιστική της Volleyleague.

Να κλείσει πρώτος και αήττητος ο Ολυμπιακός
Με τρίποντο -που θα τον κρατήσει αήττητο στην κορυφή- θέλει να κλείσει τη φετινή σεζόν ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Φοίνικα Σύρου στην δέκατη αγωνιστική της Volleyleague.

Μετά τη δύσκολη νίκη επί του Παναθηναϊκού στην Κυψέλη, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να αναδειχτούν πρωταθλητές χειμώνα, με τον Δημήτρη Καζάζη να μην αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα ενόψει του ματς.

Ο τεχνικός της ομάδας του Πειραιά σχολίασε για το ματς: «Θέλουμε να τελειώσουμε τη φετινή χρονιά διατηρώντας το αήττητο και στόχος κόντρα στο Φοίνικα Σύρου δεν είναι άλλος από τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί γιατί τα παιχνίδια μέσα στις γιορτές πάντα κρύβουν παγίδες. Στόχος μας είναι η νίκη και το τρίποντο αφού θέλουμε να διευρύνουμε το αήττητο και να παραμείνουμε στην κορυφή της βαθμολογίας».

Εκ μέρους τον παικτών ο Μίλαν Γιούρισιτς δήλωσε: «Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Φοίνικας Σύρου παίζει ένα εντελώς διαφορετικό στιλ παιχνιδιού και έχει πετύχει σημαντικές νίκες όπως η εκτός έδρας επικράτηση κόντρα στον Παμβοχαϊκό στο Βραχάτι. Εμείς ψάχνουμε ακόμα να βρεθούμε στο υψηλότερο επίπεδο που θέλουμε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Το θετικό είναι ότι αγωνιζόμαστε στην έδρα μας και μπροστά στους φιλάθλους μας. Να ξεχάσουμε την εορταστική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων και να εστιάσουμε την προσοχή μας στο παιχνίδι».

Ο φορμαρισμένος Φοίνικας από την άλλη, θέλει να κάνει άλμα στην τετράδα, της βαθμολογίας, με τον Ράτκο Παβλίσεβιτς να μην έχει στην διάθεσή του τον Ηλία Λάππα λόγω τραυματισμού.

Ο ακραίος του Φοίνικα Παναγιώτης Παπαδόπουλος είπε για το ματς: «Η ομάδα μου είναι σε καλή κατάσταση. Πιστεύουμε πως μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό παρότι παίζουμε στην έδρα της αήττητης ομάδας του πρωταθλήματος. Το γεγονός ότι κι άλλες ομάδες έφτασαν τον Ολυμπιακό στα όρια του στο τάι μπρέικ μας κάνει να πιστεύουμε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε κι εμείς. Θέλουμε να χτυπήσουμε τον αγώνα και να παίξουμε χωρίς άγχος».*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: