Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Κουστένης: «Κυριάρχησε στο πρώτο δεκάλεπτο ο Πανιώνιος»

Στην κυριαρχία του Πανιωνίου στο πρώτο δεκάλεπτο απέδωσε την τελική νίκη των «κυανέρυθρων» επί του Πανελευσινιακού ο Τζίμης Κουστένης, μετα τη λήξη της αναμέτρησης.

Κουστένης: «Κυριάρχησε στο πρώτο δεκάλεπτο ο Πανιώνιος»
Ο τεχνικός των «σταχυοφόρων» τόνισε πως ο τραυματισμός του Χάνκοκ συσπείρωσε τους «κυανέρυθρους» και φάνηκαν πιο συγκεντρωμένοι. Πιστεύει πως το «κυνήγι» στο σκορ δε θα ωφελούσε στο τέλος και έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του. Πιστεύει πως ο εφικτός στόχος των τεσσάρων νικών στο πρώτο γύρο ήρθε, αφού ακολουθούν τα ματς με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και έδωσε σύνθημα για αντεπίθεση στο δεύτερο γύρο.

Αναλυτικά: «Με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή, η ομάδα του Πανιωνίου δεν έχει καμία σχέση με αυτό που παρουσίασε στην αρχή της χρονιάς. Γνωρίζαμε ότι το πρόβλημα που προέκυψε μέσα στην εβδομάδα με τον Χάνκοκ, αν και είναι μεγάλη απώλεια, θα συσπείρωνε τους υπόλοιπους παίκτες και αυτό φάνηκε από το πρώτο λεπτό που η ομάδα του Πανιωνίου εμφανίστηκε εδώ 100% συγκεντρωμένη στο στόχο της, κυριάρχησε πλήρως στο πρώτο δεκάλεπτο, με αποτέλεσμα να πάρει μια διαφορά δεκαέξι πόντων.
Εμείς μετά αντιδράσαμε, αλλά συνέχεια κυνηγούσαμε΄’ το σκορ και, στο τέλος αν το παίρναμε, θα το παίρναμε στο τελευταίο σουτ.

Δεν έχω κανένα παράπονο ιδιαίτερα από τα παιδιά, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με την προσπάθεια που έχουν κάνει, γιατί, από την ημέρα που ήρθα, είχαμε πραγματικά πάρα πολύ δύσκολα παιχνίδια. Πετύχαμε θεωρώ το αρχικό πλάνο, τους στόχους που είχαμε θέσει και ήταν να τελειώσουμε τον πρώτο γύρο με τέσσερις νίκες, αν μπορούσαμε και πέντε θα ήταν το άριστο.

Τώρα, έχουμε δύο παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό και μετά ξεκινάει ο δεύτερος γύρος, που όλοι θα παλέψουν μέχρι το τέλος. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Πανιωνίου και εμείς θα δούμε τι κάναμε λάθος, γιατί είναι το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα μας που δεν ξεκινάμε καλά, να τα διορθώσουμε, θα δουλέψουμε πολύ στη διακοπή για να είμαστε έτοιμοι για τη συνέχεια. Καλές γιορτές σε όλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: