Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Το φύλλο αγώνα του ντέρμπι!!

Δίχως ακρότητες του παρελθόντος, αλλά με τους διαιτητές να γράφουν στο φύλλο αγώνα τις τρεις έγγραφες παρατηρήσεις προς τον κόσμο του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε το ντέρμπι στο ΣΕΦ.

Το φύλλο αγώνα του ντέρμπι
Άλλες φορές έχουμε διακοπές (ακόμα και οριστικές), έχουμε φωτοβολίδες, έχουμε ένταση, αυτή τη φορά το ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό κύλησε... ήρεμα (για τα δικά μας δεδομένα).

Το φύλλο αγώνα δεν είναι ιδιαίτερα επιβαρυντικό για τους Πειραιώτες. Οι διαιτητές έχουν γράψει τα... συνηθισμένα (καλώς ή κακώς) για κάποιες κροτίδες που έπεσαν, τη χρήση λέιζερ, αλλά και τα υβριστικά συνθήματα που υπήρξαν (κυρίως εις βάρος του Δημήτρη Διαμαντίδη και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου).

Βέβαια έχουν καταγραφεί και οι τρεις έγγραφες παρατηρήσεις που έγιναν προς τον κόσμο των ερυθρολεύκων (όταν... φούντωσαν τα υβριστικά συνθήματα), που ενδεχομένως να φέρουν και μια τιμωρία για τους γηπεδούχους. Περισσότερα θα φανούν στο εγγύς μέλλον.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν υπήρξαν ακρότητες και κατά την αποχώρηση της αποστολής του τριφυλλιού απ' το ΣΕΦ, που έφυγε ασφαλής και χωρίς το παραμικρό πρόβλημα, δείγμα της εν γένει... καλής κατάστασης που υπήρξε απόψε.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: