Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Το’ πε και θα γίνει!!

Πολύ κοντά στην απόκτηση στόπερ ο Ολυμπιακός ικανοποιώντας το αίτημα του Μίτσελ.Ακλόνητο φαβορί ο Ρικάρντο Κόστα, μια ακόμη λύση στα υπόψη.Επιμονή για Ροσίτσκι, προβάρει τα ερυθρόλευκα ο Χαλκιαδάκης.

Το’ πε και θα γίνει!

Επιμένει για Ροσίτσκι

Ο Τόμας Ροσίτσκι είναι ο διακαής πόθος του Μίτσελ για τη θέση του μεσοεπιθετικού, ωστόσο υπάρχουν σημαντικά εμπόδια. Το πρώτο έχει να κάνει με την επιθυμία του Τσέχου μέσου να παραμείνει στην Άρσεναλ, παρότι δεν είναι στα βασικά πλάνα του Αρσέν Βενγκέρ. Ο αγγλικός Τύπος εξακολουθεί να θεωρεί πιθανότερο σενάριο την αποχώρηση του 34χρονου άσου από το Λονδίνο, έστω κι αν στο τελευταίο παιχνίδι είχε πολύ καλή απόδοση. Ακόμη, πάντως, κι αν αποχωρήσει ο Ροσίτσκι, ο Ολυμπιακός δεν θα «παίζει» μόνος του για την απόκτησή του, καθώς έχει φτιάξει εξαιρετικό όνομα στην Αγγλία κι ακόμη και σε αυτή την ηλικία είναι περιζήτητος.

Στασιμότητα για ακραίο

Σε αντίθεση με την έντονη κινητικότητα που υπάρχει για στόπερ, στον Ολυμπιακό δεν υπάρχει απόφαση ακόμη για την απόκτηση ακραίου. Εξετάζονται πολλές λύσεις, από τον Μπεν Αρφά μέχρι τον Σκόκο, όπως κι άλλες που δεν έχουν καν διαρρεύσει στον Τύπο, αλλά πέραν τούτου… ουδέν. Όλα αυτά κι ενώ είναι δεδομένο πως θα γίνει προσπάθεια απόκτησης τουλάχιστον ενός παίκτη για τη συγκεκριμένη θέση, ίσως και δεύτερου αν αποχωρήσει ο Αφελάι.

Μπρούνο για το καλοκαίρι

Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται έντονα για τον Μπρούνο Χαλκιαδάκη και είναι πολύ πιθανό ο 21χρονος μεσοεπιθετικός του Εργοτέλη να αποκτηθεί από τώρα για το ερχόμενο καλοκαίρι. Η ομάδα του Ηρακλείου έχει πρόταση από ομάδα του Κατάρ για τον ποδοσφαιριστή που έχει ρίζες από τη Βραζιλία, ωστόσο η εμπλοκή του Ολυμπιακού ίσως αλλάξει τα δεδομένα.

*Απόψε επιστρέφει από την άδειά του στην Ισπανία ο Μίτσελ και από τη Δευτέρα αρχίζουν ξανά οι προπονήσεις.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: