Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Άγιο έχει… η Σίτι!

Το ότι η Σαουθάμπτον κράτησε την Τσέλσι στο 1-1 στο «Saint Mary’s» σίγουρα την κάνει να χαμογελά. Αυτή που πανηγυρίζει όμως είναι η Σίτι, καθώς έχει την ευκαιρία να συνεχίσει να πλησιάζει την κορυφή.

Άγιο έχει… η Σίτι
Η Τσέλσι «μπλόκαρε», η Σίτι έρχεται! Οι «μπλε» δεν μπόρεσαν να φύγουν με τους τρεις βαθμούς από το «Saint Mary’s», 1-1, και χάρη στις… πλάτες της Σαουθάμπτον οι «πολίτες» μπορούν να αγγίξουν την κορυφή.

Τα πράγματα δεν ξεκίνησαν καλά για τον Ζοσέ Μουρίνιο και τους παίκτες του. Ο Μανέ εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια του Τζον Τέρι στο 17’ και άνοιξε το σκορ με κοντινό πλασέ. Η Τσέλσι πίεσε, όμως αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα στην τελική πάσα. Τελικά το… πρώτο σουτ έγινε στο 45+1’ (!) με τον Αζάρ να ολοκληρώνει με γκολ την πανέμορφη ενέργειά του.

Το γκολ στο φινάλε του ημιχρόνου έδωσε φτερά στους φιλοξενούμενους, που μπήκαν δυνατά στο δεύτερο 45λεπτο και φωνάζουν για πέναλτι στον Φάμπρεγκας λίγο πριν την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού. Η ομάδα του Κούμαν όσο περνούσαν τα λεπτά ενίσχυε την άμυνα της και οι «μπλε» αύξαναν την πίεσή τους. Τις προσπάθειες για δεύτερο γκολ δεν βοήθησε ούτε και η αποβολή του Σνάιντερλιν στο 89’ κι έτσι η Τσέλσι έμεινε με τον βαθμό της ισοπαλίας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: