Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Όλοι χαρούμενοι…!!

Μέρες που είναι, Τότεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν… χαλάστηκαν από το μεταξύ τους 0-0 στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», με τους δύο τερματοφύλακες να έχουν μεγάλο μερίδιο στο τελικό αποτέλεσμα.

Όλοι χαρούμενοι…
Από ένα βαθμό πήραν στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» Τότεναμ και Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ, με το τελικό 0-0 να αποδίδει (μάλλον) δικαιοσύνη. Από ένα ημίχρονο είχε κάθε ομάδα, με τους φιλοξενούμενους να έχουν τον έλεγχο στο πρώτο μέρος, αλλά λόγω αστοχίας και… Γιορίς, να μην μπορούν να ματώσουν τα δίχτυα.

Αντίθετα, οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στο δεύτερο ημίχρονο και κυρίως στα τελευταία λεπτά, δείχνοντας πως ήταν σε καλύτερη φυσική κατάσταση, ούτε εκείνοι όμως σημείωσαν κάποιο γκολ.

Έτσι, η Γιουνάιτεντ παρέμεινε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, δίχως να δείχνει ικανή να απειλήσει ή να απειληθεί, ενώ οι "σπερς" βρίσκονται στην έκτη, έχοντας όμως παιχνίδι παραπάνω από τους... γείτονές τους.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Τότεναμ: Γιορίς, Κίρικες, Φάτσιο, Βερτόνγκεν, Ντέιβις, Σταμπουλί, Μέισον, Τάουνσεντ (79’ Ντεμπελέ), Έρικσεν, Τσαντλί (79’ Λαμέλα), Κέιν.

Μαν. Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Έβανς (72’ Σμόλινγκ), Τζόουνς, ΜακΝέρ (76’ Σο), Βαλένσια (45’ Ράφαελ), Μάτα, Κάρικ, Ρούνεϊ, Γιανγκ, Φαλκάο, Φαν Πέρσι.

Αναλυτικά η 19η αγωνιστική:

Κυριακή 28 Δεκεμβρίου

Τότεναμ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-0

Σαουθάμπτον-Τσέλσι (16:05)
Άστον Βίλα-Σάντερλαντ (17:00)
Χαλ-Λέστερ
Μάντσεστερ Σίτι-Μπέρνλι
ΚΠΡ-Κρίσταλ Πάλας
Στόουκ-Γουέστ Μπρομ
Γουέστ Χαμ-Άρσεναλ
Νιούκαστλ-Έβερτον (18:15)

Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου
Λίβερπουλ-Σουόνσι (22:00)

Η επόμενη (20η) αγωνιστική:

Τετάρτη 1 Ιανουάριου

Στόουκ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (14:15)
Άστον Βίλα-Κρίσταλ Πάλας (17:00)
Χαλ-Έβερτον
Λίβερπουλ-Λέστερ
Μάντσεστερ Σίτι-Σάντερλαντ
Νιούκαστλ-Μπέρνλι
ΚΠΡ-Σουόνσι
Σαουθάμπτον-Άρσεναλ
Γουέστ Χαμ-Γουέστ Μπρομ
Τότεναμ-Τσέλσι (19:30)*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: