Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Να μην παραμείνουν ουραγοί…!

Το ντέρμπι της παραμονής στην Α1 βόλεϊ των ανδρών διεξάγεται στη Μίκρα την Κυριακή στις 20:30, ανάμεσα στον Άρη και τη Λαμία, στο πλαίσιο της δέκατης αγωνιστικής.

Να μην παραμείνουν ουραγοί…
Την τρίτη νίκη του στο πρωτάθλημα και την δεύτερη εντός έδρας έχει στόχο ο Άρης για να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις. Ο Γιώργος Γιάτσης προσπαθεί να αξιοποιήσει όσο το δυνατόν καλύτερο το υλικό που έχει τη διάθεσή του, αφού, μαζί με τη διοίκηση του «κιτρινόμαυρου» ΤΑΑ, κατάφεραν να πείσουν τον Αμερικανό Ντόκερτι να μη φύγει για την πατρίδα του κι έτσι θα αγωνιστεί κανονικά.

Ο Γιάννης Χαριτωνίδης είπε πως: «Περάσαμε Χριστούγεννα στο γήπεδο, με σκοπό να προετοιμαστούμε για αυτό τον αγώνα. Είμαστε σε καλή κατάσταση, αλλά το πρόβλημα για την ομάδα μου είναι η σταθερότητα. Αν καταφέρουμε και έχουμε σταθερότητα και περιορίσουμε τα λάθη μας, θα νικήσουμε. Είναι πολύ κρίσιμος αγώνας για την ομάδα μου. Δεν θέλουμε απλά νίκη, αλλά ‘τρίποντο’ για να πάρουμε ‘ανάσα’ και να τελειώσουμε καλά τη χρονιά».

Με νέο προπονητή τον Θανάση Κατσιγιάννη και συνεργάτη τον Βασίλη Αναγνωστόπουλο, θα συνεχίσει η Λαμία στην προσπάθεια της να ανακάμψει βαθμολογικά, ύστερα και από την αποχώρηση του Γιάννη Μέλκα. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν.

Ο προπονητής των Φθιωτών τόνισε πως: «Μετά την αποχώρηση του Γιάννη Μέλκα, θα κάνω κι εγώ την προσπάθεια μου για να καταφέρει να μείνει η ομάδα στην κατηγορία. Θα το παλέψουμε με τις δυνάμεις που έχουμε. Δε νομίζω πως αξίζει στη Λαμία να βρίσκεται στην τελευταία θέση χωρίς νίκη. Πολλές αρνητικές συγκυρίες μας έφεραν εδώ που βρισκόμαστε και ο αγώνας με τον Άρη ελπίζουμε να είναι ευκαιρία για να νέα αρχή».

Στο παρελθόν, έχουν γίνει 17 αγώνες ανάμεσά τους για τη Volleyleague και η Λαμία προηγείται στις νίκες με 10-7. Με γηπεδούχο τον Άρη, έχουν γίνει οκτώ αγώνες και ο Άρης έχει πέντε νίκες έναντι τριών της Λαμίας.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: