Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Μαρκόπουλος: «Να μαζέψουμε τα κομμάτια μας»

Στην… ταινιοθήκη των θρίλερ θα μπει η ήττα του Κόροιβου απ’ τον Απόλλωνα Πατρών, όπως δήλωσε ο Χάρης Μαρκόπουλος. «Κάναμε αστεία λάθη στην παράταση», πρόσθεσε ο Έλληνας κόουτς των νεοφώτιστων.

Μαρκόπουλος: «Να μαζέψουμε τα κομμάτια μας»
Απαρηγόρητος απ' τον τρόπο που χάθηκε στην παράταση -λόγω... αστείων λαθών όπως δήλωσε- το ματς με τον Απόλλωνα Πατρών δήλωσε ο Χάρης Μαρκόπουλος.

Ο κόουτς του Κόροιβου Αμαλιάδας αναφέρθηκε στην υπερπροσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του να γυρίσουν ένα... χαμένο ματς, όμως στο τέλος τους έμεινε ξανά πικρία, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «ακόμα ένα ματς που θα μπει στη ταινιοθήκη μας των θρίλερ».

Παρόλ' αυτά, ο νεαρός προπονητής έδωσε σύνθημα ανάκαμψης για το επόμενο παιχνίδι της ομάδας του, σε 15 μέρες, το οποίο χαρακτήρισε εξαιρετικά κρίσιμο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χάρη Μαρκόπουλου:

«Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία. Πριν ξεκινήσω να πω για το παιχνίδι, θα ήθελα να συγχαρώ τον Νίκο, για την μεγάλη επιτυχία και το πέρασμα στον τελικό του κυπέλλου. Είχαμε την τύχη να συνεργαστούμε έναν χρόνο πριν έρθει στην Πάτρα και είναι ότι καλύτερο να βλέπεις έναν άνθρωπο να μπορεί το όραμά του να το κάνει πραγματικότητα, να φέρει μια ομάδα που έχει μπασκετικό κοινό να είναι στον δρόμο των επιτυχιών και να την βάλει σε νέες βάσεις και πραγματικά εύχομαι στον Απόλλωνα ανάλογη συνέχεια και ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι, νομίζω η ομάδα μας είχε δυο διαφορετικά πρόσωπα το ένα ήταν το αμυντικό, όπου προσπαθήσαμε να εξουδετερώσουμε τα ατού του Απόλλωνα, γιατί είναι μια ομάδα που σκοράρει πολλούς πόντους μέσα στην έδρα της. Το άλλο είναι το επιθετικό το οποίο δεν μπορέσαμε να βρούμε τρόπους να βάλουμε πιο εύκολα καλάθια και να είμαστε πιο κοντά στο σκορ κατά την διάρκεια του αγώνα.

Παρ΄ όλα αυτά πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να επιστρέψουμε. Σίγουρα, ο Απόλλωνας μας έδωσε την ευκαιρία με δυο-τρία λάθη να πάμε το παιχνίδι στην παράταση. Εκεί νομίζω ελέγχαμε εμείς την κατάσταση αλλά δυστυχώς άλλο ένα παιχνίδι θα το βάλουμε στην ταινιοθήκη μας των θρίλερ. Κάναμε αστεία λάθη, με τα οποία δώσαμε την δυνατότητα στην αντίπαλη ομάδα να επιστρέψει, να πάρει το προβάδισμα και εμείς να αστοχήσουμε στην τελευταία επίθεση.

Σίγουρα αυτά που έγιναν στην τελευταία φάση δεν έπρεπε να γίνουν, αλλά ας συγχωρέσουμε τους παίκτες γιατί είχαν μια πολύ μεγάλη ένταση, παίζουν με 200 σφυγμούς και πολλές φορές λάθη γίνονται. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Νίκο και στον Απόλλωνα, νομίζω πως παρ’ όλο που έγινε έτσι το ματς θα μπορούσαμε να το είχαμε πάρει αλλά η νίκη του Απόλλωνα είναι δίκαιη. Εμείς πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και να συνεχίσουμε μετά από 15 μέρες που έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: