Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Ποντόλσκι: «Θα μιλήσω με τον Βενγκέρ για το μέλλον μου»

Ο Λούκας Ποντόλσκι βαρέθηκε να κάθεται στον πάγκο και αναμένεται να πάρει την κατάσταση στα χέρια του επιδιώκοντας συνάντηση με τον Αρσέν Βενγκέρ για το μέλλον του στην Άρσεναλ.
Ο Γερμανός διεθνής μίλησε στην πολωνική «Super Express» ξεκαθαρίζοντας: «Αυτό το θέμα πρέπει να ξεκαθαριστεί, γιατί δεν μπορεί να συνεχιστεί. Δεν είμαι 20 ή 21 ετών. Δεν θέλω να κάθομαι και να περιμένω την ευκαιρία μου. Είμαι 29 και θέλω να παίζω. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω από αυτό που έχω κάνει ήδη. Έπαιξα στο Champions League, πέτυχα δύο γκολ και μετά κάθισα στον πάγκο. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω για να δείξω στον προπονητή».
Ακόμη, αναφέρθηκε στον Αρσέν Βενγκέρ: «Δεν είναι τυφλός. Βλέπει ότι προσφέρω. Είναι επίσης υπόλογος για τα αποτελέσματα και το καταλαβαίνω, αλλά μέσα στις επόμενες ημέρες θα μιλήσω μαζί του. Θέλω να ξέρω τις προθέσεις της ομάδας για μένα».
Ήδη φήμες θέλουν Ίντερ και Ρόμα να έχουν βάλει τον Ποντόλσκι στο στόχαστρό τους ενόψει Ιανουαρίου, με τον ίδιο να υπογραμμίζει: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Πρέπει πρώτα να δω τι θα γίνει με την Άρσεναλ».

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: