Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Φλεβαράκης: «Δεν είχαμε ένταση στο παιχνίδι μας»

Στην έλλειψη έντασης στο παιχνίδι των Τρικάλων απέδωσε την ήττα από τον Άρη ο Κώστας Φλεβαράκης μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο «Nick Galis Hall».

Φλεβαράκης: «Δεν είχαμε ένταση στο παιχνίδι μας»
Ο Μακεδόνας τεχνικός τόνισε πως οι «κιτρινόμαυροι» ήταν ανώτεροι και έκρινε πως η κακή απόδοση των παικτών του οφείλεται στη σιγουριά και στην υπέρμετρη αισιοδοξία, αποδίδοντας στη συγκέντρωση των γηπεδούχων και την καλή ομαδική δουλειά τη μεγάλη διαφορά που απέκτησαν.

Αναλυτικά: «Νομίζω ότι δεν μπορούμε να πούμε τίποτα για το παιχνίδι. Πρέπει να παραδεχτούμε την ανωτερότητα του Άρη. Αν μπορούσα να ξεχωρίσω ένα λόγο για τον οποίο ήμασταν τόσο κακοί, είναι ότι με τη δουλειά που κάναμε όλη την εβδομάδα, αλλά και λόγω των δυο προσθηκών, δημιουργήθηκε μια αισιοδοξία και μια προσδοκία για κάτι καλό.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην έχουμε ένταση απέναντι σε μια ομάδα που παίζει σε υψηλό τέμπο τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Ήρθαμε να πούμε “Χρόνια Πολλά” στον Άρη και τους φιλάθλους του. Ο Άρης έπαιξε με συγκέντρωση και δούλεψε σε ατομικό και σε ομαδικό επίπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: