Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Τρομερή αντίδραση των οπαδών της Λίβερπουλ για τα εισιτήρια!!

Έναν πρωτότυπο τρόπο βρήκαν για να διαμαρτυρηθούν οι οπαδοί της Λίβερπουλ για τις τιμές των εισιτηρίων στο «Άνφιλντ». Δείτε το πανό που σήκωσαν στο παιχνίδι με την Στόουκ.

Τρομερή αντίδραση των οπαδών της Λίβερπουλ για τα εισιτήρια
Οι οπαδοί της Λίβερπουλ φαίνεται πως εκτός από την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας τους, είναι δυσαρεστημένοι και με τις «τσιμπημένες» τιμές των εισιτηρίων που έχει βάλει ο σύλλογος.

Για αυτόν τον λόγο ανέβασαν και ένα σχετικό πανό με το οποίο κάνουν φανερή την ενόχληση τους για τα ακριβά εισιτήρια στα παιχνίδια της Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ».

«Αφήστε να σας πούμε την ιστορία ενός φτωχού παιδιού», είχαν γράψει στο πανό, το οποίο συνοδευόταν από τέσσερις σημαίες και ανέφεραν μέσω αυτών τις σχετικές τιμές των τελευταίων δεκαετιών.

Πιο συγκεκριμένα, το 1990 ήταν στις 4 λίρες, το 2000 στις 24, το 2010 στις 43 ενώ η τελευταία σημαία αναφέρει την απορία των οπαδών για το πόσο θα φτάσει το 2020.

Απλά να θυμίσουμε ότι οι φίλοι της Λίβερπουλ είχαν κάνει φανερή την διαμαρτυρία τους και στον αγώνα με την Χαλ τον περασμένο Οκτώβριο, σηκώνοντας τότε μαύρες σημαίες και ένα τεράστιο πανό που έλεγε «Αρκετά!».

Εδώ το πανό των οπαδών την Λίβερπουλ:

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: