Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Κάμπος: «Βελτιωνόμαστε σε όλους τους τομείς»

Πρόοδο διακρίνει στα τελευταία παιχνίδια του Άρη ο Πάουλο Κάμπος, τονίζοντας ότι το γεγονός ότι η ομάδα του δεν δέχεται γκολ δίνει ψυχολογία στους παίκτες του. «Ευχαριστώ τον κόσμο».

Κάμπος: «Βελτιωνόμαστε σε όλους τους τομείς»
Ευχαριστημένος από την απόδοση του Άρη στην αναμέτρηση με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, αλλά και στα τελευταία του παιχνίδια είναι ο Πάουλο Κάμπος, όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου. Ερωτήθηκε για την αποχή των παικτών του από την προπόνηση της Τετάρτης, αλλά δεν θέλησε να πάρει θέση. Επιπλέον, είπε: «θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο, παρά τη βροχή».

«Κάναμε καλή εμφάνιση και πήραμε δίκαιη νίκη. Παιχνίδι με παιχνίδι βελτιωνόμαστε σε όλους τους τομείς. Κάναμε κάποια λάθη και είναι λογικό. Είμαι στη Θεσσαλονίκη μόλις τρεις εβδομάδες. Σε τέσσερα παιχνίδια, μαζί με το φιλικό με την Καλαμαριά, δεν δεχθήκαμε γκολ, ενώ έχουμε βάλει επτά, κάτι που είναι καλό για την ψυχολογία. Η απροσεξία στα πρώτα 10 δευτερόλεπτα του αγώνα, λίγο έλειψα να μας στοιχίσει το γκολ, αν ο Καρατζιοβαλής δεν είχε προσοχή και σωστή αντίδραση. Είχαμε τη δυνατότητα να αυξήσουμε το σκορ, αλλά έτσι είναι το παιχνίδι. Είμαι ευχαριστημένος από τη μαχητικότητα των παικτών», σχολίασε ο 57χρονος τεχνικός και στη συνέχεια μίλησε για τους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στην Καβάλα.

«Για τους οπαδούς έχω να πω μεγάλο ευχαριστώ, γιατί ήρθαν με βροχή να μας υποστηρίξουν και ελπίζω την επόμενη βδομάδα να έχουμε πιο πολλούς στο γήπεδο. Γι` αυτούς παίζουμε. Δεν θέλω χαλάρωση, γιατί είμαστε ακόμα στην αρχή. Μόλις οκτώ παιχνίδια έχουμε δώσει και κάθε εβδομάδα θα είναι και πιο δύσκολα».

Επίσης, μίλησε για τις αλλαγές που έκανε στο συγκεκριμένο ματς. «Το αποτέλεσμα ήταν σήμερα τέτοιο, που κάναμε αλλαγές σε παίκτες με κάρτες. Όλοι δουλεύουμε ως ομάδα, από τον πρόεδρο ως το τεχνικό τιμ για το αποτέλεσμα. Ελπίζω η δουλειά μου να είναι ανάλογη με εκείνη που έκανα στον Αστέρα Τρίπολης, που είχαμε ανεβεί στην Α` εθνική. Ο Άρης είναι δυνατό σωματείο. Κάθε ματς είναι τελικός, δε μπορούμε το ξεχάσουμε αυτό. Κάθε εβδομάδα θα αντιμετωπίζουμε την ίδια κατάσταση με τους αντιπάλους».

Όταν του ζητήθηκε να πει τη άποψη του για την αποχή των ποδοσφαιριστών, που εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια τους, επειδή δεν έχουν υπογράψει ακόμη τα ιδιωτικά συμφωνητικά, ανέφερε: «Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και οι παίκτες είναι επαγγελματίες. Δεν είναι δουλειά μου να μιλήσω για το θέμα».

Για τον Γκίνο υπογράμμισε: «Είχε καλή απόδοση. Θέλει να δείξει πράγματα, θέλει να παίξει μπάλα. Έχει παίξει ως αμυντικός μέσος, ως δεξί μπακ και είμαι ευχαριστημένος. Όπου του ζητείται, παίζει…».

Δεν υπάρχουν σχόλια: