Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Σερί και… ανανεώσεις!!

Σε πολλά μέτωπα κινούνται στον Παναθηναϊκό, καθώς μετά τη νίκη επί της Βέροιας ακολουθεί ο Παναιτωλικός. Παράλληλα, υπάρχουν επαφές για την ανανέωση των συμβολαίων και την ενίσχυση του ρόστερ.

Σερί και… ανανεώσεις
Τη δική του αντεπίθεση ξεκίνησε από χθες ο Παναθηναϊκός, ο οποίος επικράτησε με σκορ 2-1 της Βέροιας και πέρασε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λίγκας.

Οι «πράσινοι» ξεχνούν από σήμερα κιόλας το παιχνίδι με τη «βασίλισσα του Βορρά» και πλέον προετοιμάζονται για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό.

Πρόκειται για άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς στο Αγρίνιο έχει φανεί πολλές φορές πως η οποιαδήποτε ομάδα φεύγει δύσκολα με καλό αποτέλεσμα. Εκείνο, όμως, που θέλουν στο «τριφύλλι» είναι να δημιουργήσουν ένα μεγάλο σερί από νικηφόρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, όπου αυτή τη στιγμή έχουν τρεις επιτυχίες μετά την ήττα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Γιάννης Αναστασίου ξεκούρασε τους Σίλντενφελντ και Μέντες, ενώ δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι με τους Αγρινιώτες ο Ατζαγκούν.

Πέρα, όμως, από το αγωνιστικό στο «τριφύλλι» ασχολούνται και με άλλα θέματα, όπως είναι η παραμονή παικτών που είναι τώρα στο ρόστερ της ομάδας και η ενίσχυση τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Μετά τη λήξη του χθεσινού αγώνα ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, Μάρκους Μπεργκ, δήλωσε όσον αφορά την επέκταση του συμβολαίου του: «Δεν έχω να πω κάτι. Περιμένουμε τον σύλλογο να έρθει με μία προσφορά και θα αποφασίσουμε». Εκείνο που είχε προκύψει από τη συνάντηση των εκπροσώπων του Σουηδού με τη διοίκηση του συλλόγου ήταν ότι η υπόθεση είναι σε καλό δρόμο και σύντομα θα σημειωθούν εξελίξεις.

Προχθές και χθες, όμως, ο Λεωνίδας Βόκολος συναντήθηκε με τον μάνατζερ του Σίλντενφελντ, συζητώντας και τα οικονομικά δεδομένα, με τις δύο πλευρές να ανανεώνουν το ραντεβού τους σε περίπου δύο εβδομάδες. Πάντως, πρόθεση (και) του Κροάτη στόπερ είναι να μείνει στον Παναθηναϊκό.

Τέλος, από χθες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι ο νέος τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» βρέθηκε στην Κεντρική Ευρώπη για μεταγραφικό σκοπό, ώστε να «τσεκάρει» από κοντά κάποιον παίκτη. Ίσως ήθελε να δει από κοντά τον ο Αλχασάν Καμαρά -εκ των «στόχων» της ομάδας- αγωνίζεται στην Ερεμπρο και στη Σουηδία έχει ολοκληρωθεί η σεζόν.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: