Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

«Χαρούμενος γιατί το παλέψαμε»

Ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του, παρά την ήττα απέναντι στον Παναθηναϊκό, δήλωσε ο τεχνικός της Βέροιας, Χοσέ Γκρανέρο.

«Χαρούμενος γιατί το παλέψαμε»
Στην αποβολή και την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στάθηκε ο Χοσέ Γκρανέρο μετά την ήττα της Βέροιας στην Λεωφόρο. Ο τεχνικός της «βασίλισσας του Βορρά», στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, αναφέρθηκε στην προσπάθεια των παικτών του, που «πάλεψαν» το ματς μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Αναλυτικά:
«Θεωρώ ότι ήταν ένα παιχνίδι με πολλά… παιχνίδια μέσα στο ενενηντάλεπτο. Στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού δεν υπήρξε κάτι το ιδιαίτερο. Αμυνθήκαμε σωστά. Από το πέναλτι και την αποβολή άλλαξαν πολύ τα πράγματα. Έπρεπε να κάνουμε διαφορετικό παιχνίδι, να προσέξουμε την άμυνα να μην δεχτούμε άλλο γκολ. Θεωρώ ότι οργανωθήκαμε καλά με την άμυνα μας. Μας παρουσιάστηκε νέα κατάσταση μετά το 2-0. Φαινόταν ότι δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Δεν είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, αλλά το παλέψαμε και είμαι χαρούμενος για τους ποδοσφαιριστές μου. Κάπως έτσι η ομάδα μου πάλεψε μέχρι τέλους και έως το 94’ διεκδικήσαμε κάτι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: