Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Θέμα ψυχολογίας!!

O Γιώργος Μαζιάς γράφει στο sport-fm.gr για το ντέρμπι που έρχεται, τον ΠΑΟΚ, τον Ολυμπιακό, αλλά και τον Παναθηναϊκό που περιμένει να εκμεταλλευθεί την ευκαιρία του.

Θέμα ψυχολογίας
Και τώρα ντέρμπι. Πάει αυτή η αγωνιστική. Το καλό είναι ότι είδαμε και πάλι μπάλα. Πέρασε καιρός και όσο κι αν γκρινιάζουμε μας είχε λείψει η Σούπερ Λίγκα. Φοβερές και τρομέρες εκπλήξεις δεν είδαμε, αλλά γκολ μπήκαν. Το μυαλό όλων όμως είναι στο ματς της Τετάρτης. Ολυμπιακός εναντίον ΠΑΟΚ; Αρκετοί το χαρακτηρίζουν μισό τίτλο. Δεν είναι έτσι ακριβώς. Παίζονται πολλά, αλλά ακόμη έχει δρόμο το πρωτάθλημα. Το σίγουρο είναι ότι κρίνεται η ψυχολογία των δυο αντιπάλων.

Οι Θεσσαλονικείς έχουν το αβάντζο των δυο πόντων και πάνε στο Φάληρο με στόχο να κάνουν το διπλό που θα τους δώσει μεγάλο αέρα. Εβγαλε αμυντικά προβλήματα κόντρα στον Πανθρακικό, αλλά πάει ως πρωτοπόρος και με πάθος για τη νίκη. Είναι μια από τις μεγαλύτερες ευκαιρίες της σύγχρονης ιστορίας του για να καταφέρει τέτοιο χτύπημα. Ο Ολυμπιακός ήταν πιο φρέσκος, είχε πολλά νέα πρόσωπα και έκανε περίπατο στην Κέρκυρα.

Πολλά να πεις για το ματς της Τετάρτης με βάση τους αγώνες τους κόντρα σε Πανθρακικό και Κέρκυρα δεν έχεις. Αλλη κατάσταση αυτό το παιχνίδι. Το ξέρουν όλοι. Ομοίως γνωρίζουν τα υπέρ και τα κατά αμφότερων.

Ο πυρετός ανεβαίνει. Καιρός ήταν μετά από μια τόσο μεγάλη περίοδο αποχής. Ντέρμπι για γερά νεύρα. Στη γωνία περιμένει ο Παναθηναϊκός που δεν κάνει να τον ξεγράφουμε. Η απόσταση του από την κορυφή δεν της λες και τεράστια. Με τον Μπεργκ μέσα είναι μια άλλη ομάδα, πολύ καλύτερη. Εχει χάσει έδαφος, αλλά νιώθει ότι μπορεί. Τα δυο επόμενα παιχνίδια και ειδικά αυτό στο Αγρίνιο θα κρίνουν πολλά για το μέλλον του. Και για αυτόν είναι θέμα ψυχολογίας... *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: