Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Λυκογιάννης: «Αποτύχαμε στην άμυνα»

Πολλά παράπονα από την άμυνα των παικτών του είχε ο προπονητής του Κολοσσού, Άρης Λυκογιάννης, μετά την ήττα από την ΑΕΚ.

Λυκογιάννης: «Αποτύχαμε στην άμυνα»
Στην κακή άμυνα σε όλο το ματς και την έλλειψη συγκέντρωσης στην επίθεση στο δεύτερο μέρος απέδωσε την ήττα του Κολοσσού από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ ο Άρης Λυκογιάννης.

«Συγχαρητήρια στον κόουτς και την ομάδα της ΑΕΚ για τη δίκαια νίκη της. Το ματς είχε μια όψη στην άμυνα και δύο στην επίθεση. Αμυντικά αποτύχαμε τελείως να μπούμε στη συγκέντρωση που έπρεπε. Δεχτήκαμε πολλούς πόντους στο ανοιχτό γήπεδο και δεν κάναμε σωστή χρήση των φάουλ δίνοντας εύκολα καλάθια στον αντίπαλο. Επιθετικά στο πρώτο μέρος ήμασταν αρκετά συγκεντρωμένοι, βρήκαμε ανοιχτά σουτ και φάσεις στο ανοιχτό γήπεδο, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ βιαστικοί και χάσαμε τη συγκέντρωσή μας σε ένα σημείο που η ΑΕΚ ξέφυγε. Χάσαμε την επαφή με το σκορ και το παιχνίδι. Είναι μια καλή ευκαιρία για μας να καταλάβουμε πως πρέπει να παίρνουμε δύναμη από την άμυνα για την επίθεση κι όχι το ανάποδο που κάνουμε τώρα. Έχουμε τώρα ένα ιδιαίτερα κρίσιμο ματς στο γήπεδό μας, στο ματς με τα Τρίκαλα, όπου δεν χωρά περιθώριο λάθους», τόνισε.

Από πλευράς παικτών του Κολοσσού, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης είπε: «Παίζαμε ένα δύσκολο παιχνίδι μέσα σε μια δυνατή έδρα με έναν καλό αντίπαλο. Είχαμε δουλέψει πάνω στα ατού της ΑΕΚ, αλλά στο δεύτερο μέρος χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και ο τρόπος που τελείωσε το παιχνίδι αδικεί την προσπάθεια που κάναμε στο πρώτο ημίχρονο. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στη συνέχεια και το παιχνίδι με τα Τρίκαλα που είναι πολύ σημαντικό για μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: