Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Τον έβαλαν σε σκέψεις!!

Η πολύ καλή παρουσία Αυλωνίτη, Μπουχαλάκη, Φορτούνη και Μπενίτες με τον Ολυμπιακό στην Κέρκυρα έβαλε σε σκέψεις τον Μίτσελ εν όψει… ΠΑΟΚ. Παράπονα από Κασάμι-Ντοσεβί. Πιθανή επίσκεψη Μαρινάκη.

Τον έβαλαν σε σκέψεις
Ο Ολυμπιακός έφερε εις πέρας με συνοπτικές διαδικασίες την αποστολή στην Κέρκυρα και ήδη σκέφτεται το ντέρμπι της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ στο «Καραϊσκάκη» (19:30), όπου με νίκη ανακαταλαμβάνει την κορυφή της Super League.

Ο Μίτσελ έβαλε στο… κεφάλι του αγωνιστικό «πονοκέφαλο». Γιατί παρότι επέλεξε να αφήσει εκτός αποστολής τους Αμπιντάλ, Εντινγκά, Αφελάι και Μήτρογλου, στον πάγκο τον Μανιάτη και να χρησιμοποιήσει για ένα ημίχρονο τον Τσόρι, οι περισσότεροι αντικαταστάτες τους τα πήγαν περίφημα. Ο Αυλωνίτης έκανε μια ακόμη καλή εμφάνιση στα μετόπισθεν, ο Μπουχαλάκης έδωσε συνέχεια στην καλή του παρουσία με τον Πανθρακικό στη μεσαία γραμμή, ο Φορτούνης βοήθησε πολύ στο δημιουργικό κομμάτι, ενώ ο Μπενίτες παρότι δεν σκόραρε ήταν πολύ κινητικός και μέσα σε όλες τις επικίνδυνες φάσεις.

Δεν είναι καθόλου απίθανο κάποιοι εξ αυτών να διατηρηθούν στο βασικό σχήμα για το μεγάλο παιχνίδι που ακολουθεί, αφού ο Ισπανός προπονητής ξέρει να επιβραβεύει τους ποδοσφαιριστές που αποδίδουν καλά. Σε αυτή την κατηγορία δεν ανήκαν χθες οι Κασάμι και Ντοσεβί, από τους οποίους ο Μίτσελ είχε σοβαρά παράπονα. Αμφότεροι είχαν ελάχιστες καλές ενέργειες στο ματς και μοιραία αντικαταστάθηκαν στο ημίχρονο. Για τον Κασάμι θα είναι έκπληξη αν την Τετάρτη βρίσκεται στην ενδεκάδα, ενώ ο Ντοσεβί ίσως να μην είναι καν στην αποστολή, έστω κι αν θα απουσιάζει δεδομένα ο Ντουρμάζ.

Στα κέρδη του Ολυμπιακού από το χθεσινό παιχνίδι συγκαταλέγεται και η παρουσία του Σιόβα. Αγωνίστηκε στο τελευταίο ημίωρο και είχε καλή παρουσία, αλλά είναι εμφανές πως του λείπει ακόμη αγωνιστικός ρυθμός. Δύσκολα θα τον δούμε στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, αλλά ο Μίτσελ τον υπολογίζει πολύ και θα του δίνει σταδιακά περισσότερες ευκαιρίες για να ξαναμπεί στον ανταγωνισμό για το βασικό σχήμα.

Πιθανή επίσκεψη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν αποκλείεται πριν από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ να περάσει από του Ρέντη για να μιλήσει στην ομάδα, όπως είχε πράξει και προτού προκύψει η αναβολή του αγώνα. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ θέλει να ντοπάρει ψυχολογικά τους «ερυθρόλευκους» και να τους διατηρήσει σε εγρήγορση, αν και όλοι στις τάξεις του Ολυμπιακού αντιλαμβάνονται πλήρως τη σημασία του αγώνα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: